Φρίκη στη Ρόδο: Τη βίαζε ο πατριός της με τη συναίνεση της μητέρας της

Η ενηλικίωση της σήμανε και το τέλος του εφιάλτη. Ο λόγος για μια 18χρονη από τη Ρόδο, που για 4 χρόνια αναγκαζόταν να συναινεί στις άρρωστες σεξουαλικές ορέξεις του πατρίου της, μετά από προτροπή της ίδιας της της μητέρας! Η κοπέλα κατήγγειλε
το βιασμό της και ήδη απαγγέλθηκαν κατηγορίες για κακούργημα στους "κηδεμόνες" της.
Τον εφιάλτη που βίωνε για τέσσερα ολόκληρα χρόνια από τον πατριό της, με την συναίνεση και προτροπή της ίδιας της μητέρα της, αποκάλυψε στις διωκτικές αρχές της Ρόδου μια 18χρονη μαθήτρια!

Σύμφωνα με την καταγγελία που έχει γίνει τη νεαρή κοπέλα βίαζε για 4 ολόκληρα χρόνια ο 51χρονος πατριός της, ενώ όταν αρνούνταν να συνευρεθεί ερωτικά μαζί του, η ίδια της η μητέρα την "τιμωρούσε" αφήνοντας της πολλές φορές, ακόμη και νηστική!


 Η 18χρονη που ενηλικιώθηκε πριν μερικές μέρες, παρά τις απειλές του πατριού της, πήρε την απόφαση να βάλει ένα τέλος στον εφιάλτη που περνούσε εδώ και τέσσερα χρόνια.


Έτσι κατήγγειλε τον πατριό και την μητέρα της στις διωκτικές αρχές της περιοχής, ενώ την υπόθεση χειρίζεται η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας και η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου.


Το χρονικό της φρίκης

Σύμφωνα με τη Ροδιακή, όλα ξεκίνησαν πριν από τέσσερα χρόνια, όταν η κοπέλα ήταν μόλις 14 ετών.

Ένα μεσημέρι ο 51χρονος πατριός της, την πληροφόρησε πως την επόμενη μέρα θα συνευρίσκονταν ερωτικά μαζί του και αυτό το γνώριζε η μητέρα της η οποία και συμφωνούσε! Πράγματι την επόμενη μέρα η ίδια η μητέρα του 14χρονου τότε κοριτσιού, της ζήτησε να πάει στο δωμάτιο του 51χρονου και "να μην φοβάται"...


Την φορά αυτή ακολούθησαν και άλλες ενώ σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην δικογραφία της υπόθεσης, στη σεξουαλική πράξη συμμετείχε και η ίδια η μητέρα ή ήταν αυτή που προέτρεπε την κόρη της να συνευρεθεί ερωτικά με τον άνδρα της!


Οι αντιδράσεις της ανήλικης δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα, αφού όταν τολμούσε να αρνηθεί στον πατριό της, είχε να αντιμετωπίσει εκτός από τον ίδιο και την μητέρα της, η οποία μάλιστα την "τιμωρούσε" για την άρνηση της, βρίζοντας την ή αφήνοντας την ακόμη και χωρίς φαγητό!


"Δεν θα σε πιστέψει κανείς"

Τα χρόνια περνούσαν η κατάσταση γινόταν όλο και πιο αφόρητη για την νεαρή κοπέλα, ενώ ο 51χρονος φέρεται να εξαπέλυε ακόμη και απειλές εναντίον της λέγοντας της πως "αν πάει με άλλον άνδρα θα την σκοτώσει".

Οπως γράφει το rodiaki.gr, o ίδιος την εκφόβιζε επίσης ώστε να μην πάει στην αστυνομία αφού όπως της έλεγε "αν το κάνει, κανείς δεν θα την πιστέψει, διότι είναι όλοι «δικοί» του", εννοώντας τους αστυνομικούς.


Όμως η κοπέλα τόλμησε, κατήγγειλε πριν μερικές μέρες την κακοποίησή της και πλέον η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης, ενώ πια φιλοξενείται από το σύλλογο κακοποιημένων γυναικών.


Οι ποινικές διώξεις

Μετά την ολοκλήρωση της προανάκρισης από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ρόδου κ. Κωνσταντίνος Μπούτσικος άσκησε σε βάρος του 51χρονου πατριού ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος και συγκεκριμένα για:

- Βιασμό κατ'’ εξακολούθηση


- Αποπλάνηση παιδιού που έχει συμπληρώσει τα 12 έτη αλλά όχι τα 14 έτη κατ’ εξακολούθηση


- Κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια που ο παθών δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη κατ’ εξακολούθηση και από πρόσωπο που συνοικεί με τον ανήλικο


Ο εισαγγελικός λειτουργός άσκησε ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος και για την 40χρονη μητέρα η οποία κατηγορείται για ηθική αυτουργία σε όλα τα αδικήματα που βαραίνουν τον 51χρονο σύζυγό της!


Σημειώνεται πως η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου συναίνεσε στην έκδοση ενταλμάτων σύλληψης σε βάρος του 51χρονου και της 40χρονης προκειμένου να προσαχθούν και να απολογηθούν για τα όσα τους βαραίνουν.

newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια