Συνελήφθη νεαρός βιαστής που είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος των γυναικών στον Πειραιά

Ο βιαστής είναι μόλις 23 ετών. Συνελήφθη μετά από τις καταγγελίες που εκαναν 2 από τα θυματά του τα οποία ευτυχώς γλύτωσαν την τελευταία στιγμή. Αστυνομικίνες σε ρόλο δολώματος παγίδευσαν τον νεαρό που δρούσε στον Πειραιά και τρομοκρατούσε τις γυναίκες. 
Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit o νεαρός ειναι οδηγός νταλίκας και δρούσε γύρω από την περιοχή του Πανεπιστημιου Πειραιά σκορπίζοντας τον τρόμο στα ανυπεράσπιστα θυματά του. 

Τον παγίδευσαν αστυνομικίνες σε ρόλο δολώματος


Ο 23χρονος συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης, 26/11/2013, στον Πειραιά μετά από αναζητήσεις αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά. 

Δύο αστυνομικίνες σε ρόλο δολώματος του έστησαν ενέδρα και τον παγίδευσαν οταν ο νεαρός επιτεθηκε σε μια από αυτές.Μάλιστα κατά τη στιγμή της σύλληψης αντέδρασε βίαια και προσπαθώντας να διαφύγει εξύβρισε, απώθησε και χτύπησε τους αστυνομικούς που συμμετείχαν στην επιχείρηση και προσπαθούσαν να τον ακινητοποιήσουν. Πανω του βρέθηκε ένα στιλέτο. 

Ο νεαρός με τα αρρωστημένα σεξουαλικά ένστικτα είχε επιτεθεί σε δύο γυναίκες που τον κατήγγειλαν στην αστυνομία. Στην πρώτη επιτέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, 13/11/2013. Πλησίασε πεζός το θυμα του και αφού την ακινητοποίησε αποπειράθηκε να την βιάσει. Ευτυχώς η γυναικα άρχισε να καλεί σε βοήθεια και έτσι ο βιαστής δεν ολοκλήρωσε την αποτρόπαια πράξη του. 

Είχε επιτεθεί σε τουλάχιστον άλλες 3 γυναίκες που δεν τον έχουν καταγγειλει στην αστυνομία
Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, δυο μέρες μετά και συγκεκριμένα το βράδυ της Παρασκευής, 15/11/2013, επιτέθηκε σε μια ακόμη γυναικα στην περιοχή του Πειραιά. Και σε αυτή την περίπτωση το θύμα πρόλαβε να αντιδράσει και έτσι ο δράστης τράπηκε σε φυγή. 

Σε βάρος του σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της απόπειρας βιασμού κατ’ εξακολούθηση της αντίστασης και της εξύβρισης και οδηγήθηκε στον  Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά. 
newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια