Πόσο επαγγελματίες ήταν οι δολοφόνοι των δύο νέων χρυσαυγιτών; Ερωτήματα από τα βιντεο....

Η φρίκη σε βίντεο. Η δολοφονία των δύο μελών της Χρυσής Αυγής και ο τραυματισμός ενός ακόμη, κάνουν το γύρω του διαδικτύου. Άλλα βίντεο μοιράζονται επισήμως από την Αστυνομία και άλλα “διαρρέουν” περιέργως. Και είναι πολύ σκληρά.


Υπάρχει κάποια χρησιμότητα σ΄ αυτή τη πρακτική; Δύσκολο να κατανοήσουμε την λογική των αρχών. Μήνυμα στους δολοφόνους ότι “σας έχουμε”; Και γιατί θα πρέπει να το ξέρουν; Δημιουργία κλίματος τρόμου; Σε ποιον άλλον πέρα από τους απλούς πολίτες. Οι οποίοι είναι ήδη τρομοκρατημένοι και δεν χρειάζονται κι άλλο τρόμο.

Προκύπτει και κάτι άλλο από τα βίντεο του τρόμου. Ο δολοφόνος δείχνει αποφασισμένος για το αποτρόπαιο έγκλημα που κάνει. Όλοι μας από τις πρώτες ώρες τους εγκλήματος πιστέψαμε ότι πρόκειται για επαγγελματίες. Από το οπτικό υλικό προκύπτει ότι η δολοφονία των δύο και ο τραυματισμός τους τρίτου, δείχνει ότι τα θύματα ήταν εύκολοι στόχοι. 


Πως αυτοί οι επαγγελματίες δεν γνώριζαν ότι υπάρχουν στο χώρο που θα εκτελούσαν το έγκλημα τόσες κάμερες που θα τους είχαν στο κάδρο από πολλά διαφορετικά σημεία; Λένε οι πληροφορίες ότι οι αστυνομικές αρχές έχουν στη διάθεσή τους τουλάχιστον 12 διαφορετικά βίντεο! 
onalert.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια