Έπαιζε με τον αναπτήρα του την ώρα που έβαζε βενζίνη και έκαψε την γυναίκα του....

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο!
Ο Austin Dawkins από την πολιτεία Τζόρτζια των Η.Π.Α κατηγορείται για ριψοκίνδυνη συμπεριφορά καθώς βίντεο ασφαλείας, που δημοσιοποιήθηκε χθες τον δείχνει να κρατά έναν αναπτήρα
σε απόσταση αναπνοής από το ντεπόζιτο του αυτοκινήτου του. Στις 16 Οκτωβρίου ο άνδρας είχε σταματήσει για να βάλει βενζίνη. Ωστόσο σε λιγότερο από δύο δευτερόλεπτα η φωτιά από τον αναπτήρα εφάπτεται με τη βενζίνη και έτσι δεν αργεί να εξαπλωθεί και να κάψει τη σύζυγό του.

Η σύζυγός του, Jessica Dawkins έφερε εγκαύματα δευτέρου και τρίτου βαθμού στα άκρα της, στην πλάτη αλλά και στο κεφάλι.


Μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που τον παρουσιάζει να παίζει με τον αναπτήρα, σε επικίνδυνη απόσταση από τη γυναίκα του, ο 37χρονος κατηγορείται για εγκληματική πράξη.


Οι αρχές αναφέρουν πως με το πέρασμα ενός δευτερολέπτου από την επαφή της φωτιάς με τη βενζίνη, το χέρι του άνδρα μετατράπηκε σε μία φλεγόμενη μπάλα. Όπως φαίνεται στο βίντεο η προσπάθειά του να απομακρύνει το σωλήνα του ντεπόζιτου από τη φωτιά καταφέρνει μονάχα να την ενισχύσει.


Τότε το ζευγάρι προσπαθεί να διαφύγει, τρέχοντας προς διαφορετικές κατευθύνσεις, ωστόσο η άτυχη γυναίκα δεν καταφέρνει να ξεφύγει και η φωτιά δυναμώνει καίγοντάς την, όσο εκείνη τρέχει.


video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια