Αποκάλυψη ΣΟΚ! Η Τζάκι Κένεντι κρατούσε το διαλυμένο κεφάλι του Τζον για να μη χυθεί ο εγκέφαλός του (βίντεο)

Συγκλονίζουν τα όσα περιγράφονται στο νέο βιβλίο για τη δολοφονία του Τζον Κένεντι! Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τις τραγικές στιγμές μετά τους πυροβολισμούς που δέχτηκε ο τότε πρόεδρος των ΗΠΑ.
Ο συγγραφέας Κρίστοφερ Άντερσον αποκαλύπτει
λεπτομέρειες που σοκάρουν για τη στιγμή της δολοφονίας με χαρακτηριστικότερη το γεγονός ότι η Τζάκι κρατούσε το διαλυμένο κεφάλι του Τζον για να μην πέσει ο εγκέφαλός του! Μάλιστα σκαρφάλωσε στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου για να πιάσει ένα κομμάτι από το κρανίο του συζύγου της.

Οπως αναφέρει η Daily Mail, το βιβλίο περιγράφει ακόμη και τις τραγικές στιγμές μέσα στο χειρουργείο όπου η Τζάκι αρνούνταν να φύγει όσο οι γιατροί προσπαθούσαν να σώσουν τη ζωή του συζύγου της. "Δεν πρόκειται να φύγω. Είναι ο σύζυγός μου. Το αίμα του και τα μυαλά του είναι πάνω μου" φέρεται να είπε η Τζάκι Κένεντι.

Συγκλονίζει πραγματικά η περιγραφή της στιγμής που διαπιστώθηκε ο θάνατος του Τζον Κένεντι και η Τζάκι μπήκε στο δωμάτιο και φίλησε τα πόδια, το στήθος και τελικά τα χείλια του νεκρού συζύγου της.

Έπειτα αρνήθηκε να βγάλει το φόρεμά της που ήταν γεμάτο αίματα δηλώνοντας «θέλω να δουν ακριβώς τι έκαναν».

Ο συγγραφέας αναφέρει μάλιστα πως η Τζάκι Κένεντι τόνιζε πως δεν θα ξεχάσει ποτέ την έκφραση του προσώπου του.

"Εδειχνε αποσβολωμένος. Ηταν σαν να είχε έναν μικρό πονοκέφαλο" είναι τα λόγια της τότε πρώτης κυρίας των ΗΠΑ η οποία συμπλήρωνε «Είδα καθαρά ένα κομμάτι από το κρανίο του να φεύγει. Του φώναξα Τζάκ με ακούς; Σε αγαπάω Τζακ. Σε αγαπάω».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια