Ξανά νύχτα τρόμου στη Ρόδο από τις πλημμύρες.... (βίντεο)

Στο πόδι η Πυροσβεστική προσπαθεί να βοηθήσει την κατάσταση
Πλημμύρισαν σπίτια και καταστήματα
Απίστευτες εικόνες και στην Κάλυμνο με δρόμους να έχουν μετατραπεί σε ποτάμια
Δύσκολες ώρες για τους κατοίκους και στην Ψέριμο - Θα κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο
Οι κάτοικοι της Ρόδου προσεύχονται να περάσει αυτή η νύχτα με όσο το δυνατόν μικρότερες ζημιές και το σημαντικότερο: Χωρίς θύματα.
Οι καταστροφές από τη μανία του καιρού, που στοίχισαν τη ζωή σε τρία άτομα -ενώ ακόμα αγνοείται ένας 53χρονος καθηγητής αγγλικών- φαίνεται ότι δεν τελειώνουν...

Από τις 15:00 έως και αυτήν την ώρα, πέφτει δυνατή βροχή, με αποτέλεσμα να έχουν πλημμυρίσει οι δρόμοι στις περιοχές Αρχάγγελος, Αφάντου, Φαληράκι και στη Ρόδου - Καλλιθέας και να έχουν ακινητοποιηθεί αυτοκίνητα,
τους οδηγούς των οποίων χρειάστηκε να απεγκλωβίσει η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

30 πυροσβέστες με 10 συνεργεία, προσπαθούν να βοηθήσουν όπου χρειάζεται. Μέχρι αυτή την ώρα, η Πυροσβεστική έχει δεχθεί 50 κλήσεις για βοήθεια ενώ έχουν γίνει 15 αντλήσεις νερού από σπίτια και καταστήματα.
Ο δρόμος έγινε... ποτάμι στην περιοχή της Ιαλυσού - ΦΩΤΟ ΡΟΔΙΑΚΗ

Ο δρόμος έγινε... ποτάμι στην περιοχή της Ιαλυσού - ΦΩΤΟ ΡΟΔΙΑΚΗ

Συνεχείς αλλά μικρής διάρκειας είναι οι διακοπές ρεύματος στις περιοχές Καλυθιές, Κοσκινού, Φαληράκι αλλά και στην πόλη της Ρόδου.

Δείτε το βίντεο που δημοσιεύει η ΡΟΔΙΑΚΗ, με εικόνες από την περιοχή της Ιαλυσου, όπου ο δρόμος μετατράπηκε σε ένα μεγάλο ποτάμι:
Πνίγεται η Κάλυμνος!
Οι εικόνες που έφτασαν απόψε στο NewsIT από το νησί της Καλύμνου, φανερώνουν το μέγεθος της καταστροφής αλλά και της αγωνίας των κατοίκων.

Δρόμος στην Κάλυμνο!
Δρόμος στην Κάλυμνο!

Ορμητικοί χείμαρροι, έχουν μετατρέψει σε... κανάλια τα στενά της πόλης και ο κόσμος προσπαθεί με κάθε τρόπο να προστατεύσει τις περιουσίες του. Δείτε το βίντεο:




Προβλήματα στην Ψέριμο!

Μεγάλα προβλήματα προκάλεσε η κακοκαιρία στις 30 οικογένειες που μένουν στο νησί της Ψερίμου, το οποίο οι Αρχές θα ζητήσουν αύριο να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Καταστροφές στην Ψεριμο - ΦΩΤΟ από το TV COSMOS
Καταστροφές στην Ψεριμο - ΦΩΤΟ από το TV COSMOS

ΦΩΤΟ από το TV COSMOS
ΦΩΤΟ από το TV COSMOS

Η βροχή στην Ψέριμο προκάλεσε ζημιές σε καταστήματα και σπίτια, ενώ στη θάλασσα κατέληξαν τρία αυτοκίνητα που παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά.
newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια