Αλβανός στην Πάτρα έσφαξε 43χρονη Ελληνίδα.

Το θύμα ήταν ιδιοκτήτρια καφέ στο Ρίο και μητέρα ενός 10χρονου παιδιού - Ο δράστης ισχυρίζεται ότι διατηρούσαν σχέση

Αντιμέτωπες με ένα φρικιαστικό έγκλημα με δράστη έναν Αλβανό και θύμα μια ιδιοκτήτρια καφέ στην περιοχή του Ρίο, βρίσκονται οι αστυνομικοί στην Πάτρα.

Το έγκλημα ομολόγησε ο Αλβανός, ο οποίος παραδόθηκε το πρωί της Παρασκευής λέγοντας στους αστυνομικούς ότι έσφαξε τη φίλη του. O δράστης ισχυρίστηκε συγκεκριμένα πως τον τελευταίο ενάμιση χρόνο διατηρούσε σχέση με το θύμα και πως περιστασιακά εργαζόταν στο σπίτι της γυναίκας και στο κατάστημα της. Είπε στην αστυνομία ότι χθες είχε έντονο καβγά με τη γυναίκα και πάνω στο θυμό του της επιτέθηκε με το μαχαίρι.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο που τους υπέδειξε ο Αλβανός στο Ρίο, βρήκαν την άτυχη γυναίκα, η οποία ήταν μητέρα ενός 10χρονου κοριτσιού, μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι της στο Ρίο. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, είχε δεχθεί χτυπήματα από μαχαίρι στην πλάτη, στο στήθος, ενώ ο δράστης με το τρίτο χτύπημα της έκοψε την καρωτίδα. 

Το θύμα ήταν σύντροφος του Πατρινού δημοσιογράφου, Ανδρέα Βρη με τον οποίο έχει αποκτήσει και μια κόρη 10 ετών.

 Η Ναταλία Βουτσινά, υπήρξε ενεργή επιχειρηματίας και διατηρούσε γνωστό βιβλιοπωλείο στην Πάτρα, ενώ μαζί με τον δημοσιογράφο, εκτός από ζευγάρι, ήταν και συνέταιροι, καθώς διατηρούσαν ένα κατάστημα εστίασης στο Ρίο.


Η άτυχη Ναταλία Βουτσινά



Φωτογραφίες από τον τόπο του εγκληματος μετά την τραγική είδηση 









Με πληροφορίες από thebest.gr και patrastimes

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια