Συγκλονίζει η κατάθεση πατέρα 17χρονου: Χρυσαυγίτες έκοψαν τη μύτη του γιου μου και τον μαχαίρωσαν στο λαιμό!

Η κατάθεση είναι στη διάθεση των Εφετών Ανακριτριών που διενεργούν την έρευνα για την εγκληματική οργάνωση
Όλα άρχισαν όταν ο μαθητής έγραψε σε θρανίο τη λέξη “ΑΝΤΙΦΑ”
“Τον είδαμε να έρχεται αιμόφυρτος...”, είπε η διευθύντρια του σχολείου
Στοιχεία με βίντεο κατά της Χρυσής Αυγής κατέθεσε η Λιάνα Κανέλλη
Στη δικογραφία και οι καταθέσεις των δημάρχων Ραφήνας και Νίκαιας
Σοκαριστική είναι η κατάθεση του πατέρα ενός ανήλικου μαθητή Λυκείου, ο οποίος μαχαιρώθηκε από μέλη της Χρυσής Αυγής.

Ο μάρτυρας και πατέρας του 17χρονου έδωσε συγκλονιστικά στοιχεία για την περιπέτεια του γιου του που δέχτηκε χτύπημα με μαχαίρι από "χρυσαυγίτες", όπως καταγγέλλει ο ίδιος, όταν έγραψε την λέξη "ΑΝΤΙΦΑ" στο θρανίο συμμαθήτριάς του η οποία είχε σχέση με νεαρό υποστηρικτή της Χρυσής Αυγής.

Σύμφωνα με την κατάθεση του πατέρα η επίθεση σχεδιαζόταν μία εβδομάδα μετά το περιστατικό με το θρανίο και αυτό προκύπτει από τα γραπτά μηνύματα που αντάλλασσαν ο δράστης, η κοπέλα του και άλλα πρόσωπα.

Το τραύμα στο λαιμό πλησίαζε την καρωτίδα και παραλίγο να χάσει τη ζωή του
Τα επίμαχα μηνύματα περιέχονται στη δικογραφία και σε κάποια από αυτά ο φερόμενος ως δράστης φαίνεται να γράφει προς την φίλη του ότι «η δουλειά πρέπει να γίνει όσο πιο γρήγορα γίνεται» και σε άλλο μήνυμα αναφερόμενος στον μαθητή ότι «δεν θα την γλυτώσει» .

Για την υπόθεση έχει καταθέσει και η διευθύντρια του σχολείου η οποία περιέγραψε το περιστατικό: "Είδαμε έναν μαθητή μας της Β' Λυκείου να έρχεται αιμόφυρτος προς το σχολείο... Όταν τον ρωτήσαμε ποιοι του επιτέθηκαν μας είπε "ξέρω ποιοι είναι, φόραγαν κουκούλα από το μπουφάν, αλλά δεν θέλω να σας πω". Τον είχαν κόψει στη μύτη, στη δεξιά κροταφική χώρα και αριστερά κάτω από το λαιμό του. Οι γιατροί είπαν ότι σχεδόν κόπηκε η μύτη του και το τραύμα στο λαιμό πλησίαζε την καρωτίδα, θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή του. Το πρόσωπο που μου κατονόμασαν ως δράστη τον είχαν δει άλλοι μαθητές να περιμένει μια μαθήτρια έξω από το σχολείο. Μου είπαν ότι είναι "χρυσαυγίτης" και ότι της έλεγαν "τι θέλεις με αυτό το φασίστα;". Πιθανώς αυτά να μεταφέρθηκαν στο συγκεκριμένο πρόσωπο".

Βίντεο κατά της Χρυσής Αυγής κατέθεσε η Κανέλλη

Οι ανακρίτριες Ι. Κλάπα και Μ. Δημητροπούλου έχουν λάβει κατάθεση και από την βουλευτή του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, που κλήθηκε -όπως και άλλοι συνάδελφοί της- από άλλα κόμματα να δώσει στοιχεία για την συμπεριφορά των εκπροσώπων της Χρυσής Αυγής εντός του Κοινοβουλίου.

Η κ. Κανέλλη, σε βάρος της οποίας είχε βιαιοπραγήσει κατά τη διάρκεια ζωντανής τηλεοπτικής εκπομπής ο βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης , κατέθεσε ότι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής προπηλακίζουν και υβρίζουν εντός της Βουλής. Η βουλευτής έδωσε, σύμφωνα με πληροφορίες, στοιχεία αλλά και βίντεο που κατά την άποψή της αποδεικνύουν τον συγκροτημένο εγκληματικό χαρακτήρα της Χρυσής Αυγής. Αναφέρθηκε επίσης στην επίθεση κατά μελών του ΚΚΕ στο Πέραμα για την οποία είπε ότι υπήρξε προαναγγελία ενώ έδωσε στοιχεία για σειρά επιθέσεων της οργάνωσης σε απεργίες.

Όπως κατέθεσε η βουλευτής του ΚΚΕ «Κινούνται σε σχηματισμό διμοιρίας. Οι λόγοι τους είναι προαναγγελτικοί για χτυπήματα» και τόνισε ότι «βρίσκονται σε αγαστή συνεργασία με Αλβανούς εθνικιστές». Η βουλευτής επεσήμανε στις δικαστικές λειτουργούς ότι η Χρυσή Αυγή φέρεται να ευθύνεται για την εισβολή στο σπίτι της στις 27/01/2013 σε συνεργασία με Αλβανούς συνεργούς».

Στοιχεία από εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Οι δύο ανακρίτριες μελετούν επίσης καταθέσεις και από εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης περιοχών που σημειώθηκαν επεισόδια με μέλη της Χρυσής Αυγής.

Στην δικογραφία πλέον περιέχονται οι καταθέσεις του δήμαρχου Ραφήνας, Γιώργου Χριστόπουλου, για την επίθεση από μέλη της ΧΑ σε πάγκους έξω από εκκλησία στις 7/01/13, του δημάρχου Νίκαιας, Γιώργου Ιωακειμίδη, που έχει δεχθεί καταγγελίες για επιθέσεις μελών της οργάνωσης σε αλλοδαπούς, του δημοτικού Συμβούλου Νίκαιας, Κωνσταντίνου Παπαδόπουλου, για την επίθεση από την ΧΑ σε αφισοκολλητές του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Νέλλη Παπαχελά, δημοτική σύμβουλος Αθήνας, κατέθεσε ότι ήταν μάρτυρας σε επίθεση στην πλατεία Βικτώριας κατά αλλοδαπών, μετά τη δολοφονία στην οδό Ηπείρου. Στην επίθεση οι χρυσαυγίτες, όπως λέει, χρησιμοποίησαν καδρόνια και κράνη και κυνηγούσαν και έδερναν μικροπωλητές, «ακόμα και μητέρες με παιδιά».

Ο Κων. Παπαϊωάννου, πρόεδρος της εθνικής επιτροπής για τα δικαιώματα του ανθρώπου, στην κατάθεση που έχει δώσει επεσήμανε ότι έχουν καταγραφεί τρεις επιθέσεις που κατέληξαν σε ανθρωποκτονίες, ένας εμπρησμός, μια απόπειρα εμπρησμού και μια εισβολή σε κατοικία Ιμάμη. 

Αναφέρθηκε επίσης σε «συγκεκριμένο τρόπο δράσης» των μελών της ΧΑ είτε πρόκειται για μηχανοκίνητες επιθέσεις είτε από μέλη πεζών περιπολιών με συνοδεία σκύλων και χρήση όπλων όπως μαχαίρια, αλυσίδες, σπασμένα μπουκάλια, λοστοί κλπ. 
newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

  1. Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!!
    Γράφουν οι ξένοι ανταποκριτές. Είναι ντροπή για την Ελλάδα αυτά που συμβαίνουν. Τέτοιος φασισμός , τόσοι δολοφόνοι, τέτοιο βρώμικο παιχνίδι συνεργασίας με την αστυνομία??? Ποιος θα πίστευε ότι μέσα σε τρία χρόνια, οι συναγωνιστές του Αντώνη, θα εκβίαζαν τόσους επαγγελματίες, και θα σκότωναν τόσα άτομα.
    Κανέναν δεν εξυπηρετούσε ο θάνατος του συγκεκριμένου ατόμου Παύλου Φύσσα.. Απλούστατα ήταν επίδειξη τοπικής δύναμης και ''ενημέρωσης'' για το τι μπορεί να γίνει. Απλά: Μη μας πάτε κόντρα, γιατί θα σας φάει το σκοτάδι.
    Είναι ΚΑΘΑΡΑ ! εγκληματική φασιστική νοοτροπία ενός ντοπαρισμένου και διψασμένου για αίμα πλήθους. Ενός πλήθους που ζητούσε ''εκδίκηση'' για τους νεκρούς του εγκληματικού ΕΜΦΥΛΙΟΥ !
    Ενός λαού που τον χώρισαν στα δύο για να ΑΡΠΑΞΟΥΝ την εξουσία.
    ΝΤΡΟΠΗ σε όσους συμβάλατε στη νέα διχόνοια. Ντροπή σε όσους έβαψαν τα χέρια τους στο αίμα.
    Ντροπή σε όσους ακόμη ζητάνε αίμα για ..ορεκτικό ή, για ικανοποίηση, η και εξόφληση προκαταβολών !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με το νόμο Παυλόπουλου και την άκρατη κενοδοξία του,
    μπήκαν στην ΕΛΑΣ και στην ΕΥΠ, όλα τα γνωστά φασιστογενή της Ελλάδας. Επί πέντε χρόνια οι υπηρεσίας ασφαλείας ‘’ΜΠΟΥΚΩΣΑΝ’’ από φασιστοειδή που είχαν καταφέρει να διατηρήσουν ‘’λευκό ποινικό μητρώο’’ αν, και δεν ήταν και απαραίτητο. Έτσι οι μισοί σχεδόν οργανωμένοι φασιστογενείς απόγονοι του χίτικου παρελθόντος μπήκαν από το παράθυρο του Παυλόπουλου στην Ελληνική Αστυνομία και στις υπηρεσίες ασφαλείας. Όλα τα κατακάθια της νύχτας και των..χορηγών της μπήκαν στην κληρωτίδα της φύλαξης και της προστασίας των Ελλήνων και των παιδιών μας. Οι υπόλοιποι παρέμειναν ελεύθεροι σκοπευτές και κυνηγοί της νύχτας. Με τον τρόπο αυτό το οργανωμένο έγκλημα μπήκε και κατέλαβε τις πιο καίριες θέσεις.
    Κανένας εγκληματίας της χρυσής αυλής δεν συνελήφθη και κανείς τελικά δεν τιμωρήθηκε. Έτσι δεν άργησε το φίδι να γεννά τα αυγά του σε ασφαλείς χώρους προστασίας και καθοδήγησης.
    Ο κενόδοξος υπουργός της φαυλότητας, ‘’ετοιμαζόταν’’ για τη διαδοχή του μπουχέσα , όταν αυτός αποφάσιζε να πάει στην Προεδρία.
    Η χρυσή αυλή εκκολάφθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ και άφοβα μέσα στις υπηρεσίες ασφαλείας του φαυλοπουλικού παρακράτους.
    50% το ποσοστό της Χρυσής αυλής στη Νίκαια και άλλο τόσο το εκλογικό τμήμα των Αμπελοκήπων. Ο Αντιπαθέστατος πολιτικός όλων των εποχών της Ελλάδας, επιχείρησε τον εκφασισμό της αστυνομίας και της δημόσιας διοίκησης ο…δημοκράτης της Μεσσηνίας και αυτός.
    Μπράβο Μεσσηνία με τα αστέρια σου και τις κολώνες της δημοκρατίας που παράγεις.

    Τελικά το ξύλο δεν ..βγήκε από τον παράδεισο ή κάποιοι είναι πολύ σκληρόπετσοι;
    Αν η Κυψέλη δεν βάζει μυαλό, τότε θα πληρώσει η ..Νίκαια και έπονται και άλλες περιοχές . Ο Πάκης έσπειρε και ο Αντώνης θερίζει …!!!
    Ο ένας τους ανέλαβε την κατάταξη και ο άλλος την εκπαίδευση και την προαγωγή τους .
    Αθάνατη ΕΠΑΡΑΤΗ δεξιά !!!
    ΥΓ.
    Και επειδή η θρασυδειλία είναι αποδεδειγμένη δημόσια, αν ΤΟΛΜΑ ! ας δώσει τις λίστες με τα αστέρια των επιλογών του (προσωπικών και του περιβάλλοντος) που προσέλαβε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί πρέπει κάθε έγκλημα να το αποδίδεται αμέσως σε πολιτικά κίνητρα, κ δεν προβληματίζεστε ποτέ ότι από παλαιό φάληρο καταγόταν και ο Γρηγορόπουλος, στο παλαιό φάληρο πέθαναν μαθητές κ μαθήτριες δήθεν από ατυχήματα(εγώ λέω στημένα). Ξέρετε λοιπόν ότι παλαιό φάληρο καλλιθέα έχουν ένα κοινό θέμα όπου αλληλοσκοτώνονται? Το θέμα είναι ο βασανισμός καθηγήτριας σε σχολείο. Συμμετέχουν διευθυντές που εναλάσσονται, μαθητές και καθηγητές. Ολοι στο κόλπο κ γνωρίζουν κ πολλά άλλα σχολεία που πηγαίνει εκεί γύρω η καθηγήρια για επιτηρήσεις κ βαθμολογίσεις. Λοιπόν το θέμα είναι η καθηγήτρια όπου έχει σκοτωθεί κόσμος για να μην μιλήσει κανένας, τα παιδιά απειλούνται, πέφτει χρήμα κλπ κλπ. Nα σημειώσω ότι η καθηγήτρια είναι πειραματόζωο κατ εντολή της κρατικής εξουσίας. Της έχουν βάλει χωρίς τη θέλησή της, ρομπότ στο κεφάλι, την βασανίζουν στο σχολείο κ στο σπίτι της με αφαίρεση κάθε ανθρώπινης ελευθερίας. Το χρήμα πέφτει βροχή αφού πλήθος ατόμων έχουν λογαριασμό ειδικό σαν να παίρνουν το μισθό τους κάθε μήνα από τράπεζα, αρκεί να συμμετέχουν στη βία παρακολουθώντας την π.χ. στο δρόμο, οι γείτονοι στο σπίτι της, κ όλη η σχολική κοινότητα. Ακούσατε τον δήμαρχο να εξηγεί το γεγονός με το μαθητή ενώ υπάρχει αντίφαση με άλλους. Ο δήμαρχος είναι στο κόλπο όπως κ πολλά υψηλόβαθμα πρόσωπα. Η αστυνομία επίσης.Ολοι γνωρίζουν από πριν ποιον θα στείλουν στο μέλλον στον τάφο, Οσον αφορά για το θρανίο που λέει η κοπέλα, οι συζητήσεις γενικώς περί δολοφονιών κ ποιος έχει σειρά είναι το μόνο ενδιαφέρον των παιδιών. Πλάθουν ιστορίες κατόπιν απειλών για να αποδώσουν μία εγκληματική ενέργεια σε φαινόμενα της επικαιρότητας. Οπως χρυσή αυγή, όταν ήταν επίκαιρο. Οταν επίκαιρο θέμα είναι η κρίση με τη θέρμανση, εκεί βρίσκουν μαγκάλια για να δικαολογήσουν θάνατο. Οταν πρόκειται για θεομηνίες π.χ. εκεί βρίσκουν τη βροχή κατασκευάζοντας την αιτιολογία του κάθε συμβάντος κοκ. Τα κανάλια πρώτο ρόλο σε όλο το παραπάνω ιστορικό που αναλύω. Κάποτε θα πιστέψετε. Δεν βιάαομαι,γιατί δεν θα αργήσει να βγουν στο φως τα πάντα ανεξαρτήτως κοινωνικής θέσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. H ψυχολογική βία έχει στοιχίσει στο κράτος εκατομμύρια γιατί πληρώνει σχολεια, γειτονιές, κανάλια, τράπεζες. Εκτός αυτού γιατροί, που δεν μπορώ να πάω πλέον. Τρείς οδοντίατροι, αντί να μου φτιάχνουν τα δόντια τα χάλαγαν κ δεν μπορούσες να τους πεις τίποτα, γιατί έβγαιναν κ από πάνω. Εκατομμύρια πήραν επίσης για να βάλουν σε όλα τα δόντια μικροτσίπ. Οφθαλμίατροι? Τι να σας πω. Αλλο κουφό είναι το εξής: Πληρώθηκε κ αυτός για να μου πει ότι έχω σοβαρό πρόβλημα κ άρχισε να δίνει κολύρια. Μετά από 2 χρόνια ανακάλυψα ότι ήταν σχέδιο, αφού τα μάτια μου δεν είχαν έλεγχο μετά από πλήρη έλεγχο σε νοσοκομείο. Πως το πέτυχα βέβαια. Είναι θέμα τύχης αν προλάβω να μην τους πιάσουν κλπ. Κάποιες φορές τους δίνουν οδηγίες κ τη στιγμή που βρίσκομαι στο γραφείο τους. Ναρκωτικά που βάζουν σε πόσιμα είδη μέσα στο σπίτι μου που μπαίνουν όταν λείπω για τη δουλειά μου κ διάφορα δηλητήρια που εισπνέω, κ πιάνουν κ τις βιοϊατρικές στις εξετάσεις αίματος ώστε να μην κάνω την αληθινή διάγνωση. Και κάποια φορά μου είπαν ότι χάλασε το μηχάνημα ώστε να εκπνεύσει η προθεσμία ανίχνευσης των ουσιών. Η τράπεζα που έχει τη μισθοδοσία, με το μπαίνω μέσα, οι υπάλληλοι φωνάζουν να ακουσω "ερχεται η π----να κ πολλά άλλα που πρέπει να ακούω βάσει σχεδίου". Προσέξτε κ τα παιχνίδια των γιατρών. Μετά το ατύχημα που προκαλούνε σε άτομο που αποτελεί απειλή γι αυτούς, αν πρόκειται να ζήσει γίνεται ευθανασία από γιατρούς, ή μέχρι να φτάσει στο νοσοκομείο τον έχουν τελειώσει οι τραυματιοφορείς. Ολα τα λεφτά στις παραπάνω δραστηριότητες κ όχι μόνο. Το χρήμα κάνει κύκλο. Το παίρνουν από τα φτωχά στρώματα κ ρέει προς τους δολοφόνους κ τους βασανιστές στη συνέχεια, σε αυτούς που θα αναπαράγουν το σύστημα με τις ψήφους δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. προς τον πρώτο ανώνυμο: To παιχνίδι όπως πολύ καλά λες το βρώμικο με την αστυνομία, είναι τόσο βρώμικο όσο δεν μπορεί να το χωρέσει ανθρώπινο νους. Είμαι θύμα κ γι αυτό μιλάω. Δεν μπορώ να απευθυνθώ σε κανένα δικηγόρο, αφού κάθε ένας πιάνεται, πέφτει χρήμα ώστε να μην αναλαμβάνει υπόθεσή μου, ή όταν αναλαμβάνει να συνεργάζεται με την άλλη πλευρά ώστε να πληρώνω κ από πάνω πρόστιμα επειδή δεν κάνει τη δουλειά του, παίζοντας παιχνίδι τρέλας. Είναι ένα νέο παιχνίδι στην κοινωνία που είναι έμπνευση της εξουσίας με συμβούλους άτομα από την τουρκία που εξυπηρετούν τα συμφέροντα της εξουσίας. Εχω βίντεο, τα πάντα εκτός από μάρτυρες που χρηματίζονται. Δεν δίνει κανένας σημασία γιατί έτσι είναι η εντολή. Όπως είπα πριν γιατροί, δικηγόροι, ακόμα κ τεχνικοί που φέρνω σπίτι μου να κάνουν κάποια επισκευή. Χαλάνε αντί να φτιάχνουν, δεν φτιάχνουν κ στη συνέχεια φέρνω άλλους κ το ίδιο. Επειδή δημιουργούν χιλιάδες θέματα, η γραμμή που παίρνουν είναι ότι δεν θα κάνω καμία μήνυση αφού γνωρίζω τι πρόκειται να γίνει. Μόνο πρώτες υποθέσεις κέρδισα πριν κάποια χρόνια κ στη συνέχεια όλες οι αποφάσεις δικαστηρίων είναι αποφάσεις εμπαιγμού κ πληρώνω κ από πάνω. Ολη τη νύχτα εισπνέω βόθρο που διαρρέουν μέσα στο σπίτι, κ άλλοτε θειάφι. Υπάρχουν αρχεία φωνητικά από τις ενέργειες αυτές, που σχολιάζουν για όλα αυτά, αλλά δεν φοβούνται διότι θεωρούν ότι μόνο μάρτυρες αποδεικνύουν αυτά που λέω κ όχι οπτικοακουστικό υλικό. Γι αυτό κ δεν διστάζουν στα πλαίσια της ψυχολογικής βίας να επιδιώκουν να ακούω τα μαρτύρια που μου κάνουν. Αυτά τα κάνουν κ στη μητέρα μου στο χωριό που μένει μόνη της, και την έχουν κανονικά πειραματόζωο, περισσότερο από μένα αφού την τύφλωσαν ώστε να δέχεται την σχιζοφρένειά τους στο σώμα της και στη ψυχή της, με διαστάσεις που δεν περιγράφονται απλά. Δεν μπορώ να αναπνεύσω τη νύχτα, μου κόβουν την φωνή,. τα πόδια ώστε όταν σηκώνομαι το πρωί να μην έχω δύναμη να πάω ακόμα κ στο μπάνιο. Χρειάζομαι 2 ώρες για να συνέλθω μετά απ ότι περνάω τη νύχτα. Κάνουν βάρδιες, εδώ οι ένοικοι και έχουν ολονύχτια επιχείρηση προς το σκοπό αυτό. Μέσα σε αυτή την οικονομική κρίση των σημερινών διαστάσεων αυτοί έχουν βρει επάγγελμα. Αλλά επάγγελμα και το σχολείο όπου εργάζομαι, με ψυχολογικό πόλεμο από όλη τη σχολική κοινότητα κ έχω αναφερθεί ενδεικτικά παραπάνω. Δεν έχουν άλλο θέμα στα πηγαδάκια, παρά το τι παθαίνω σπίτι μου, καθώς κ τάσεις να ακούω απειλές κ λεκτική βία κάνοντας συγκεντρώσεις έξω από την πόρτα του γραφείου που εργάζομαι, ή ακόμα κ μέσα στη τάξη,, βγάζουν σειρήνες, και φωνές αδελφών μου, ή άλλων προσώπων που δεν ανήκουν στην τάξη ώστε να ακούγονται όλα αυτά μέσα στη τάξη και να παρεμποδίζεται η δουλεια μου. Κ αυτό στο σχέδιο ψυχολογικού βιασμού. Πληρώνονται ακόμα κ τα παιδιά παίρνοντας χαρτζιλίκι. Οσο για τους έχοντες θέση ευθύνης, πολύ χρήμα. Τα παιδιά τους λύνουν αρκετά προβλήματα σε αυτή τη σκευωρία. Οι μαθητές χωρίς ενδοιασμό, μου έχουν πει ότι τους βάζουν οι μπάτσοι για να παρεμποδίζουν την δουλειά μου όταν τους κάνω παρατήρηση. Φανταστείτε τι κατάσταση επικρατεί στο σχολείο, κ τι αξίες καλλιεργούνται στις συνειδήσεις των παιδιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ είναι ένα θύμα αυτής της σκευωρίας, όπως ακολούθησαν Γκιόλιας, παιδιά των ΔΙΑΣ στο Ρέντη, γνωστά μου πρόσωπα που δεν ήταν δημόσια πρόσωπα, δικηγόροι τουλάχιστον αυτοί για τους οποίους έχουν φωνητικά από τις συνομιλίες τους, Τεντολούρης, Παναγόπουλος, Φίκας, καλλιτέχνες, όπως Μητροπάνος κ Τσιβιλίκας. Εχω στοιχείο για κάποιον βουλευτή Ηλιάδη, αν θυμάμαι καλά κ πλήθος άλλων που δεν θυμάμαι τόσα πολλά που διαθέτω. Για την ίδια αιτία όλοι οι θάνατοι που αναλύω παραπάνω, τη διαπλοκή κ άλλοι λόγοι που οι ίδιοι γνωρίζουν. Βάζουν άτομα να δολοφονούν, που έχουν ανάγκες οικογενειακές, συλλαμβάνουν κάποιους για τα μάτια του κόσμου, αλλά ζουν πολύ καλά κ μέσα κ έξω από τις φυλακές. Εάν βγεί το θέμα επώνυμα, αλλά δεν θα γίνει γιατί τα κανάλια εξυπηρετούν κ με στοιχεία όλα τα παραπάνω, μάλλον θα έλεγα εάν γινόταν κανένα θαύμα κ υπήρχαν οι μάρτυρες, τότε τα αδέλφια που βασανίζουν την ίδια τους τη μάννα που τους γέννησε για το χρήμα, θα ήταν οι πρώτοι που θα πήγαιναν στο κορυδαλλό, κ στη συνέχεια οι πολιτικοί που τους ταίζουν χρόνια τώρα φροντίζοντας να διαμένουν σε πολυτελή διαμερίσματα πατώντας πάνω στα πειραματόζωα της εξουσίας της μάννας και της αδελφής. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠ ΟΣΑ ΓΡΑΦΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΧΝΟΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΛΕΞΗ ΜΟΥ Κ ΕΝΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Κ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΗ ΟΠΩΣ ΘΑ ΜΕ ΕΜΦΑΝΙΖΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.