Οικογενειακή "επιχείρηση" πίσω από την τραγωδία που στοίχισε τη ζωή σε 12 μετανάστες

Σε μια ακόμη σύλληψη προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές για εμπλοκή στο κύκλωμα των δουλεμπόρων που ευθύνεται για την τραγωδία ανοιχτά της Λευκάδας, και στοίχισε τη ζωή σε 12 ανθρώπους, μεταξύ των οποίων τέσσερα παιδιά.
Οικογενειακή"επιχείρηση" είναι όπως φαίνεται το κύκλωμα διακίνησης δουλεμπόρων που
στοίχισε την ζωή σε 12 ανθρώπους.

Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν σε μια ακόμη σύλληψη, και συγκεκριμένα μιας γυναίκας, για εμπλοκή στο κύκλωμα των δουλεμπόρων, που ευθύνεται για την τραγωδία ανοιχτά της Λευκάδας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του cityVoice.gr, συνελήφθη η μητέρα του 20χρονου ο οποίος είχε συλληφθεί χθές, μαζί με έναν ακόμη 58χρονο Παλαιστινιακής καταγωγής ο οποίος ήταν ο χειριστής του μοιραίου σκάφους. 

Η συλληφθείσα, η οποία και κατηγορείται για απλή συνέργεια στο κύκλωμα, ο 20χρονος γιος της, και ο 58χρονος Παλαιστίνιος αναμένεται να οδηγηθούν για απολογία στον αρμόδιο Εισαγγελέα Λευκάδος σήμερα το απόγευμα, όπου αναμένεται, σύμφωνα με τις πληροφορίες του cityVoice.gr, να ζητήσουν προθεσμία.

Υπενθυμίζεται ότι σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και των δύο αδερφών του 20χρονου καθώς επίσης και ένoς άνδρα Αιγυπτιακής καταγωγής, οι οποίοι και φέρονται να συμμετείχαν στο κύκλωμα, με τις αρχές να εκτιμούν ότι είναι θέμα ωρών η σύλληψή τους, ενώ οι κατηγορίες που τους βαραίνουν αφορούν τη σύσταση συμμορίας διακίνησης μεταναστών αλλά και το φόνο εκ προμελέτης.
newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια