Στη μάχη κατά του καρκίνου και η Νατάσα Παζαϊτη Καραμανλή....

Τι είπε η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού για την Αντζελίνα Τζολί και ποια ήταν η μεγάλη της συγκίνηση

Μια από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις της έκανε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη η Νατάσα Παζαΐτη-Καραμανλή. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Δημοκρατία, η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού ήταν μια από τις βασικές ομιλήτριες στην 1η βαλκανική συνάντηση για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού που έγινε....
στο «Ολύμπιον» και διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία από τον Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Αλμα ζωής» του νομού Θεσσαλονίκης.

H κυρία Παζαΐτη μίλησε στο τρίτο στρογγυλό τραπέζι που έγινε κατά τη διάρκεια της ημερίδας και.... είχε θέμα την πρόληψη και τη θεραπεία στον κληρονομικό καρκίνο του μαστού. Παρουσία περίπου 150 γυναικών, η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού παρουσίασε τα πρόσφατα ιατρικά και επιστημονικά δεδομένα που υπάρχουν στο συγκεκριμένο θέμα, ενώ δεν έκρυψε τη συγκίνησή της για την παρουσία της στη Θεσσαλονίκη, καθώς στην εισαγωγική της ομιλία ανέφερε ότι αισθάνεται ιδιαίτερα χαρούμενη που βρίσκεται στην περιοχή απ’ όπου κατάγεται. «Δεν είναι μόνο τιμή αλλά και χαρά που βρίσκομαι στην πατρίδα μου, και γι' αυτό είμαι πολύ συγκινημένη» σημείωσε και καταχειροκροτήθηκε.

Ηταν ιδιαίτερα άνετη στην ομιλία της, από την οποία δεν έλειψαν και οι αναφορές στην Αντζελίνα Τζολί, που πρόσφατα προχώρησε σε διπλή μαστεκτομή για προληπτικούς λόγους. Μάλιστα, σε κάποιο σημείο αναφέρθηκε στο «Jolie affect», ενώ την ίδια στιγμή στην οθόνη της παρουσίασης εμφανίστηκε η φωτογραφία της γνωστής ηθοποιού. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι πέραν της ομιλίας της η κυρία Παζαΐτη κέρδισε τις εντυπώσεις και με την πολύ προσεγμένη και κομψή εμφάνισή της.

Στην εκδήλωση δεν υπήρξαν πολιτικές παρουσίες ούτε κάποια ιδιαίτερη εμφάνιση καραμανλικών της πόλης, που ως γνωστόν είναι πολλοί. Πάντως ανάμεσα στο ακροατήριο εμφανίστηκαν κάποιες επώνυμες Θεσσαλονικιές, όπως η δημοτική σύμβουλος Αννα Ευθυμίου, η Νανά Μπρέντα, η σύζυγος του δημάρχου Πυλαίας - Χορτιάτη Αγάπη Καϊτεζίδου, η σύζυγος του δημάρχου Βόλβης Αντιγόνη Γαλαμάτη, η σύζυγος του πρώην περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Ρόνα Τσιότρα, καθώς και η Ελένη Ντελιοπούλου, που είναι πρόεδρος του Δ.Σ. της οργάνωσης «Αλμα ζωής» στη Θεσσαλονίκη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια