Κροκοντίλ: Μιλούν οι χρήστες του ναρκωτικού που κατατρώει τη σάρκα

Μητέρα και οι δύο κόρες της εξηγούν τον εφιάλτη τους

Για πρώτη φορά χρήστες του Κροκοντίλ, του επικίνδυνου ναρκωτικού που κατατρώει το δέρμα, μιλούν στην κάμερα....
του ABC News για τον εφιάλτη που ζουν.

Μία μητέρα με τις δύο κόρες της που τον τελευταίο χρόνο κάνουν χρήση του Κροκοντίλ, μία μίξη από κωδεΐνη και υδρογονάνθρακες, περιγράφουν τη ζωή τους και τις τραγικές επιπτώσεις της θανατηφόρας ουσίας.

«Αρχικά ξεκινά σαν κάψιμο από τσιγάρο. Είναι μωβ και μετατρέπεται σε φουσκάλα έπειτα από πέντε ή έξι ημέρες», υποστηρίζει η 26χρονη Άμπερ Νάιτζελ, η οποία μαζί με την 29χρονη αδελφή της, Άντζι, είναι δύο από τους πέντε ανθρώπους που νοσηλεύτηκαν σε νοσοκομείο του Ιλινόι για να αντιμετωπίσουν τα συμπτώματα του Κροκοντίλ.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις τους πιθανολογείται ότι κάνουν χρήση του ναρκωτικού τον τελευταίο χρόνο, έχοντας την εντύπωση ότι αγόραζαν ηρωίνη.

Η Άμπερ σταμάτησε να κάνει χρήση πριν έναν μήνα, αλλά έχει διαγνωστεί με γάγγραινα στα χέρια και τα πόδια της, ενώ η αδελφή της αναγκάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση καθώς κινδύνευε να χάσει τα πόδια της εξαιτίας της μόλυνσης.

Η Άντζι, η οποία είναι μητέρα τριών παιδιών, κλαίγοντας μπροστά στην κάμερα ισχυρίζεται ότι φοβάται για τη ζωή της και καλεί άλλους χρήστες να σταματήσουν να αγοράζουν Κροκοντίλ.

Το ναρκωτικό που έφτασε στην Αμερική από τη Ρωσία, στοιχίζει περίπου οκτώ δολάρια και συχνά πωλείται σε τοξικομανείς σαν ηρωίνη.

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα, ο μέσος όρος ζωής όσων κάνουν χρήση αυτής της ουσίας κυμαίνεται γύρω στα δύο με τρία χρόνια.

 protothema.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια