Δείτε που θα μείνουν στης φυλακές Κοραδαλλού οι χρυσαυγίτες..


Το ίδιο κελί πέρασαν την πρώτη τους νύχτα στις φυλακές Κορυδαλλού ο ηγέτης της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, ο βουλευτής του Γιάννης Λαγός και ο «πυρηνάρχης» της Νίκαιας, Γιώργος Πατέλης. Σήμερα....
στον Κορυδαλλό και ο Χρήστος Παππάς.
Οι κρατούμενοι για συμμετοχή στην εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής, μεταφέρθηκαν χθες το απόγευμα στις φυλακές Κορυδαλλού. Οδηγήθηκαν στην πτέρυγα των γυναικείων φυλακών και μπήκαν σε... καραντίνα, έναν όροφο πάνω από τα κελιά των καταδικασθέντων για τη 17 Νοέμβρη.

Η ανθυπαστυνόμος Βέτα Ποπόρη μεταφέρθηκε στις φυλακές Ελαιώνα στη Θήβα γιατί στον Κορυδαλλό προκλήθηκαν αντιδράσεις 
Η επιλογή των γυναικείων φυλακών κρίθηκε ως η ασφαλέστερη για τον Νίκο Μιχαλολιάκο και τον Γιάννη Λαγό. Ο Γιώργος Πατέλης δε θα μείνει πολύ στον Κορυδαλλό, άμεσα θα μεταφερθεί στις φυλακές Μαλανδρίνου, όπου θα συναντήσει τον... παλιόφιλό του, Γιώργο Ρουπακιά. 

Το σενάριο να οδηγηθούν οι υπόδικοι της Χρυσής Αυγής σε κελιά σε πτέρυγα των ανδρικών φυλακών αποκλείστηκε εξ αρχής. Εκεί άλλωστε κρατούνται αλλοδαποί αλλά και μέλη της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ
Μιχαλολιάκος, Λαγός και Πατέλης λοιπόν οδηγήθηκαν στα προσφάτως ανακαινισμένα κελιά της γυναικείας πτέρυγας, γράφουν σήμερα Τα Νέα. Πέρασαν την πρώτη τους νύχτα στο ίδιο κελί. 

Μιχαλολιάκος και Λαγός που θα παραμείνουν στον Κορυδαλλό θα προαυλίζονται μόνοι τους και δε θα έχουν καμία επαφή με τους Αλέξανδρο Γιωτόπουλο, Δημήτρη Κουφοντίνα και Βασίλη Τζωτζάτο, τους καταδικασθέντες σε ισόβια για συμμετοχή στη 17Ν, τα κελιά των οποίων βρίσκονται ένα όροφο κάτω! 

Στην ίδια πτέρυγα κρατούνται η σύζυγος του Άκη Τσοζατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, η κόρη του Αρετή και η λογίστριά του Φρόσω Λαμπροπούλου, αλλά και η σύζυγος του επιχειρηματία Γιάννη Καρούζου, Ρεβέκκα Σκαφτούρα. 
newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια