Ακόμα δεν βγήκε ο Κασιδιάρης και χτύπησε δημοσιογράφο και εικονολήπτη.(βίντεο)

Ο Ηλίας Κασιδιάρης φεύγει από την Ευελπίδων - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ EUROKINISSIΚατά τη ... συνήθειά του ο Ηλίας Κασιδιάρης δεν παρέλειψε να επιτεθεί κατά των εκπροσώπων του Τύπου στα δικαστήρια της Ευελπίδων, αμέσως μετά την απόφαση που τον άφηνε ελεύθερο με περιοριστικούς όρους. Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής επιτέθηκε σε έναν φωτογράφο και σε έναν εικονολήπτη.
Μόλις είχε κάνει μερικά βήματα... προς την ελευθερία ο Η. Κασιδιάρης όταν βρέθηκε σε απόσταση βολής ένας....
εικονολήπτης. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, χωρίς χειροπέδες αυτή τη φορά και έχοντας ελεύθερα τα χέρια του δεν δίστασε να σηκώσει το χέρι του να χτυπήσει την κάμερα του εικονολήπτη.
Λίγα μέτρα πιο κάτω και ενώ πλησίαζε προς την έξοδο από τον χώρο των δικαστηρίων ο Η. Κασιδιάρης είδε έναν ακόμη εργαζόμενο στον Τύπο σε απόσταση βολής και μάλιστα ενώ ο άτυχος φωτογράφος είχε γυρισμένη την πλάτη δεν δίστασε να τον κλοτσήσει.
Ευτυχώς πάντως και τα δύο χτυπήματα όπως φάνηκε τουλάχιστον στην κάμερα που κατέγραψε το περιστατικό δεν φάνηκαν επικίνδυνα...
Ωστόσο ο κ. Κασιδιάρης προφανώς δεν είχε ξεσπάσει αρκετά καθώς στα πλάνα φαίνεται να σπρώχνει τον εικονολήπτη ο οποίος χάνει την ισορροπία του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια