Επεισόδιο Τέρενς Κουίκ με κεμαλοναζί βουλευτή σε διάδρομο της Βουλής

Τα έψαλε για τα καλά ο Τέρενς στον κεμαλοναζί του ΣΥΡΙΖΑ. Έχει αποκαλύψει την δράση του στην Θράκη…
Θερμό επεισόδιο ανάμεσα στον βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ και τον βουλευτή Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ Ζεϊμπέκ Χουσεΐν φέρεται να σημειώθηκε....
το μεσημέρι της Δευτέρας στους διαδρόμους της Βουλής με αφορμή την πρόσφατη ερώτηση που κατέθεσε ο κος Κουίκ για τον επίμαχο πίνακα που δώρισε ο πρόεδρος της “Τουρκικής” Ένωσης Ξάνθης στον αντιπρόεδρο της Τουρκικής κυβέρνησης κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Θράκη, παρουσία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης κου Ζεϊμπέκ Χουσεΐν και στον οποίο απεικονιζόταν το ρολόι της Ξάνθης “ντυμένο” με τουρκικές σημαίες.

Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν σύμφωνα με το thrakitoday σε διάδρομο της Βουλής με τον κ. Ζεϊμπέκ να λέει στον κο Κουίκ πως με την ερώτησή του έθιξε τον ίδιο προσωπικά, ενώ παράλληλα ανέφερε πως πρόκειται για πίνακα του 1952. Ο Τέρενς πάντως δεν “κώλωσε” και αντεπιτέθηκε λέγοντας έντονα πως ο ίδιος θα συνεχίσει μέσω του κοινοβουλευτικού του έργου να δημιουργεί εμπόδια στη δράση που έχει αναπτύξει το Τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής στη Θράκη.

olympia

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια