Έχει αλλάξει τόσο πολύ ο Παλαιοκώστας που και ο αδελφός του να τον δει δεν θα τον γνωρίσει....

Ο Βασίλης Παλαιοκώστας το 2011Αστυνομικοί πραγματοποιούν έρευνες σε ιδιωτικές κλινικές που κάνουν εμφύτευση μαλλιών
''Ο Παλαιοκώστας αδυνάτισε και σε συνδυασμό με τα μαλλιά που έβαλε έγινε αγνώριστος'' λένε αστυνομικοί

Το ένταλμα σύλληψης....
που εκδόθηκε σε βάρος του, αφορά ανταλλαγή πυροβολισμών στην Λιβαδειά
Η αρχική φωτογραφία που βλέπετε βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας από το 2011. Οι έρευνες έδειξαν ότι πρόκειται για τον Βασίλη Παλαιοκώστα που έγινε αγνώριστος με την εμφύτευση μαλλιών και το λίφτινγκ που έκανε σε συνδυασμό με την απώλεια βάρους...

Τι λέει πλαστικός χειρουργός για την μεταμόρφωση του Παλαιοκώστα
''Οι φωτογραφίες που βλέπω στο διαδίκτυο δεν με βοηθούν να αναγνωρίσω αν ειναι ο Παλαιοκωστας ή οχι. Αν λοιπον μου λέγατε αν ειναι αυτός ο Παλαιοκώστας, εν συγκρίσει με προγενέστερες φωτογραφίες του, θα σας έλεγα πως δεν έχουν καμία ομοιότητα'' λέει στο NewsIt ο πλαστικός χειρουργός Βαγγέλης Κεραμίδας και συνεχίζει...

''Τι μπορει κάποιος να κανει για να αλλάξει τα χαρακτήριστικα του προσώπου του; Πρώτον, οπως στην περίπτωση του κυρίου Παλαιοκωστα να κανει προσθετικη μαλλιών. Αυτο θα άλλαζε όλο το πρόσωπο του. Επίσης, επειδη ειναι ενας άνθρωπος που εχει περάσει κάποια ηλικία θα μπορούσε να κανει ενα εκτεταμένο face lift. Αυτο θα του άλλαζε τελείως τα στοιχεία του προσώπου και θα τον εκανε να μοιάζει τουλαχιστον 10 χρονια πιο νέος.

Εφόσον θέλει να κανει δραματικές αλλαγές μπορει να προσθέσει λίπος σε διάφορα σημεία του προσώπου, δίνοντας του πιο πολλές γωνίες που πριν δεν υπήρχαν . Τέλος με μια βλεφαροπλαστικη και ενα μαύρο γυαλί θα περνούσε εντελώς απαρατηρητος. Ειναι χαρακτηριστικο πως αυτές οι επεμβάσεις ήταν πολυ συχνές τις περασμένες δεκαετίες στη Βραζιλια, απο καταζητούμενους Ναζί για εγκλήματα πολέμου και μεταγενέστερα απο διαβοητους εμπόρους κοκαΐνης''.

Δείτε πως ήταν πριν και πως είναι τώρα....
Ο Βασίλης Παλαιοκώστας το 2007 - ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Βασίλης Παλαιοκώστας το 2011
Το ένταλμα σύλληψης για τον Βασίλη Παλαιοκώστα διαβιβάστηκε χθες στις αρμόδιες Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας και αφορά στις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συρροή, της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας από κοινού και άλλα αδικήματα, για την ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς κατά τη διάρκεια αστυνομικής καταδίωξης στη Λιβαδειά. 

Η σχετική ποινική δικογραφία σχηματίστηκε από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β) και στο πλαίσιο της προανάκρισης ταυτοποιήθηκε, ως ένας από τους επιβάτες, ο Βασίλης Παλαιοκώστας, του οποίου βρέθηκαν αποτυπώματα στην πίσω πόρτα του αυτοκινήτου, στο οποίο επέβαινε, και σε μια εφημερίδα.

Στις φωτογραφίες φαίνεται ότι έχει κάνει προσθετική μαλλιών, ενώ φαίνονται αλλοιωμένα και τα χαρακτηριστικά του προσώπου του. 
newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια