Πως θα γλιτώσετε από το νέο χαράτσι στα ακίνητα

Διαβάστε κάτω από ποιές προϋποθέσεις μπορείτε να απαλλαχθείτε είτε τελείως είτε κατά 50% από το νέο φόρο στα ακίνητα, χωρίς να σας κυνηγάει η Εφορία.
Θέμα ωρών είναι να δώσει το υπουργείο Οικονομικών στη δημοσιότητα το τελικό σχέδιο για τον ενιαίο φόρο....
στα ακίνητα.
Σύμφωνα με πληροφορίες στο τελικό σχέδιο θα προβλέπονται ελάχιστες απαλλαγές, όμως έστω και ελάχιστοι θα γλιτώσουν, ολικά ή εν μέρει, από το νέο χαράτσι. 

Τελείως απαλλάσσονται από τον φόρο οι φορολογούμενοι με τρία και πάνω παιδιά οι οποίοι, εκτός από τα όρια εισοδήματος, έχουν κατοικία μικρότερη από 150 τετραγωνικά μέτρα και δεν χρωστούν στην Εφορία και στα ασφαλιστικά Ταμεία.

Έκπτωση φόρου εως 50% θα δικαιούνται φορολογούμενοι που βρίσκονται σε διαπιστωμένη αδυναμία αποπληρωμής του φόρου, αλλά και όταν το ετήσιο συνολικό φορολογητέο εισόδημα τους δεν ξεπερνάει τις 7.000 ευρώ, προσαυξημένο κατά 1.000 ευρώ για κάθε προστατευόμενο μέλος, όπως αναφέρει ο Σκάϊ.
newsit.gr/
Share on Google Plus

About THE FUN BANK

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...