Απειλές και ύβρεις του Κασιδιάρη μέσα στη Βουλή.

Εναντίον πάντων καταφέρθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης λέγοντας πως οι διώξεις τους είναι πολιτικές. 
Λίγες ώρες πριν η Βουλή κληθεί να αποφασίσει για την άρση της ασυλίας του Ηλία Κασιδιάρη, ο ίδιος μιλώντας στη Βουλή ξεσπάθωσε....
εναντίον πάντων, κατηγορώντας τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά και τους υπουργούς κ.κ. Δένδια και Αθανασίου πως αυτοί είναι οι πραγματικοί ένοχοι για εσχάτη προδοσία "γιατί κατέλυσαν το Σύνταγμα". 

Καταφέρθηκε εναντίον και της Δικαιοσύνης κατηγορώντας στην ουσία τους Κουτζαμάνη και Βουρλιώτη πως έχουν διαπράξει το μεγαλύτερο συνταγματικό πραξικόπημα που έγινε σε βάρος της Χρυσής Αυγής. Από τα πυρά δεν ξέφυγε και ο κ. Αθανασίου για τον οποίο ο Ηλίας Κασιδιάρης τόνισε πως έχει διαπράξει κατά συρροή κατάχρηση εξουσίας.

Ο κ. Κασιδιάρης έφτασε ακόμα και στο σημείο να ζητήσει να αρθεί το τηλεφωνικό απόρρητο του υπουργού Δικαιοσύνης, κ. Αθανασίου. 

Όπως ισχυρίστηκε σκοπός των υπόλοιπων κομμάτων είναι να θέσουν την Χρυσή Αυγή εκτός εκλογών, σημειώνοντας πως αυτό δεν γίνεται, "δεν γίνεται να καταργήσετε το Σύνταγμα. 

newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια