Εκτός ελέγχου η βία των οπαδών - Σαρωτικοί έλεγχοι για τον πιστολέρο χούλιγκαν του Παγκρατίου

Συνελήφθη ο συνεργός του δράστη του αιματηρού περιστατικού τα ξημερώματα στο Παγκράτι. Σύμφωνα με την αστυνομία ήταν ανάμεσα στα 10 άτομα τα οποία είχαν προσαχθεί από τα ξημερώματα. Πρόκειται για έναν νεαρό, αλβανικής καταγωγής, ο οποίος σύμφωνα....
με την αστυνομία είναι γνωστός οπαδός του Παναθηναϊκού και έχει συλληφθεί στο παρελθόν για αδικήματα περι αθλητικής βία.


Η αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε στις 6 και 10 τα ξημερώματα, έξω από το κλάμπ «Σιδεράδικο», στην οδό Υμηττού 128, στο Παγκράτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομια, ομάδα 7-8 οπαδών του Παναθηναϊκού έφυγαν από του Ζωγράφου και πήγαν στο κλαμπ αναζητώντας οπαδούς του Ολυμπιακού.

Οι υπάλληλοι του καταστήματος τους έβγαλαν έξω και κατά τη διάρκεια της συμπλοκής ένας απο αυτούς, έβγαλε πιστόλι Τοκάρεφ 7,65mm και πυροβόλησε στην κοιλιά τον 23χρονο πορτιέρη, ο οποίος διακομίστηκε και νοσηλεύεται σε σοβαρή  κατάσταση στο νοσοκομείο "Γεώργιος Γεννηματάς".

Λίγο πιο μακριά απο το κλάμπ, πίσω απο το βαν, βρέθηκε το πιστόλι
Λίγο πιο μακριά απο το κλάμπ, πίσω απο το βαν, βρέθηκε το πιστόλι.

Στο σημείο βρέθηκε και ταυτότητα μέλους αθλητικού σωματείου. Την υπόθεση ανέλαβε το τμήμα δίωξης εγκλημάτων κατά ζωής σε συνεργασία με το τμήμα αθλητικής βίας. 

Ο δράστης αναζητείται και σύμφωνα με την αστυνομία πρόκειται για έναν άνδρα αλβανικής καταγωγής, επίσης γνωστό οπαδό του Παναθηναϊκού.


Μετά από αυτή τη νέα αιματηρή εξέλιξη στον πόλεμο ανάμεσα σε οπαδούς αναμένεται να ξεκινήσει και πάλι σειρά αστυνομικών επιχειρήσεων σε συνδέσμους.

Υπενθυμίζεται οτι την περασμένη εβδομάδα έγιναν έρευνες σε τρεις συνδέσμους σε Πέραμα, Χολαργό και Ελευσίνα. Συνελήφθη ο υπέύθυνος του συνδέσμου στο Πέραμα για κατοχή καπνογόνου.
newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια