"Bερύκιε, φαίνεσαι πολύ γλειφτης και στημένος".... Ρόμπα τον έκανε ακροατής

Ακουστε το ηχητικό.
Ζήσαμε ραδιοφωνικές στιγμές απείρου κάλλους, το πρωί στον «Alpha 98.9». Αφού στην αρχή της εκπομπής ο Δήμος Βερύκιος πλακώθηκε (ως συνήθως) με τον Δημήτρη Σταυρόπουλο, μετά τα έβαλε και με έναν ακροατή που (του) έστειλε ένα επικριτικό sms....
 
Αφορμή τα σχόλια του Βερύκιου για τη συνέντευξη Aλέξη Τσίπρα στο Star. Τα πήρε στο κρανίο ο Δήμος, δεν το άφησε έτσι και ζήτησε από τον ακροατή αν είναι... άντρας να βγει on air να αναμετρηθούν. Όπερ κι εγένετο. Δεν τον ανακάλυψε αμέσως ωστόσο (τον ακροατή - δούλευε σε υπόγειο και δεν έπιανε το κινητό του), οπότε τον αποκάλεσε έως και... «κότα», αλλά κι άλλα αντίστοιχα.

Ο ατρόμητος ακροατής ωστόσο δεν... μάσησε και τηλεφώνησε αμέσως μετά. Βγήκε στον αέρα και, χωρίς έλεος, τα... έχωσε στο δημοσιογράφο. Του λέει κιόλας γιατί δεν μπορεί (ο Βερύκιος) να περπατήσει στο Σύνταγμα χωρίς να τα... ακούσει από τους περαστικούς.

Ο απολαυστικός διάλογος μπαίνει στο ραδιοφωνικό πάνθεον του 2013. Από το 43ο λεπτό μέχρι και το 52ο όλο το... σκηνικό. Και από το 50ο και μετά αρχίζουν τα... μπινελίκια!



e-tetradio.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια