Σε 2500 πολυκατοικίες καμία δεν έχει βάλει πετρέλαιο....

Ελάχιστοι είναι εκείνοι που έχουν αγοράσει πετρέλαιο θέρμανσης
Στις εταιρείες διανομής και στα βενζινάδικα βαράνε μύγες
Στις γενικές συνελεύσεις
των πολυκατοικίων οι ένοικοι πλακώνονται
Στις εταιρείες που εκδίδουν κοινόχρηστα επικρατεί αλαλούμ καθώς οι υπεύθυνοι καλούνται να υποβάλλουν τις αίτησης στο taxisnet  για λογαριασμό των πελατών τους για το επίδομα θέρμανσης

Ευτυχώς που ο καιρός είναι ακόμη καλός παρά το γεγονός πως κοντεύει να βγει ο Οκτώβρης λένε οι περισσότεροι Ελληνες που δεν σκοπεύουν να βάλουν ούτε στάλα πετρέλαιο θέρμανσης και αναζητούν άλλους τρόπους για να ζεσταθούν φέτος το χειμώνα. 

Η τιμή του πετρελαίου είναι απαγορευτικη για τα περισσότερα νοικοκυριά καθώς κυμαίνεται από 1,23.5 εως 1,29.5 ευρώ το λίτρο στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη και εως 1,34 με 1,35 ευρώ το λίτρο στην επαρχία. 

Σε 2.500 κτίρια ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει βάλει πετρέλαιο ακόμη
Είναι ενδεικτικά τα στοιχεία γνωστής εταιρείας διαχείρισης κοινοχρήστων σύμφωνα με τα οποία ο κόσμος ειδικά φέτος ζορίζεται πολύ καθώς διανύουμε την έκτη χρονιά οικονομικής κρίσης. 

Οπως δήλωσε στο Newsit η Μαριάνθη Καλαμαράκη από την εταιρεία Αλκυων "υπάρχει δυσπιστία απο τους διαχειριστές παρότι άνοιξε το taxisnet για τις αιτήσεις επιδοτήσης θέρμανσης. 

Mπορεί να άνοιξε το taxisnet για την υποδοχή των αιτήσεων σχετικά με τη χορήγηση του επιδόματος θέρμανσης ωστόσο πολλοί λένε πως τα 0,35 ευρώ το λίτρο που θα κερδίσουν δεν είναι αρκετά
"Aπό τα 2500 κτίρια που διαχειρίζεται η εταιρεία μας" λέει η κυρία Καλαμάρακη "δεν εχει βάλει ΚΑΝΕΙΣ πετρέλαιο. 
Αυτη τη στιγμη γίνονται γενικές συνελεύσεις στις πολυκατοικίες με μοναδικό αντικειμένο το αν θα βάλουν η οχι πετρέλαιο.
Οι περισσότεροι αρνούνται να πληρώσουν με αποτέλεσμα να συχνά να υπάρχουν προστριβές. Σε πολλές περιπτώσεις δε βγάζουν άκρη και αποφασίζουν όλοι οι ένοικοι να μη βάλουν πετρέλαιο, αναζητώντας άλλους τρόπους θέρμανσης. Ανάβουν το air condition, τζάκι η ότι άλλο μπορούν. 


Στα βενζινάδικα βαράνε...μύγες
Τέτοια εποχή άλλες χρονιές στα βενζινάδικα δεν προλάβαιναν να σηκώνουν τα τηλέφωνα και να συμπληρώνουν τα δελτία παραγγελιών. Φέτος βαράνε μύγες και όπως λένε οι επαγγελματίες του κλάδου η πτώση στις πωλήσεις του πετρελαίου θέρμανσης θα ξεπεράσει το 70%. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια