zouzouni news: Και τώρα τι κάνουμε ;

Το μεγαλύτερο πρόβλημα εγώ το εντοπίζω στο ότι όλοι οι βουλευτές της χρυσής αυγής οπλοφορούν, και όπως μαθαίνω υπάρχουν πολλά μέλη της που έχουν καταθέσει χαρτιά για άδεια οπλοφορίας.
Άλλες έγιναν δεκτές και άλλες όχι.
Το έχω ξαναγράψει και πιο παλιά, ότι με ποια κριτήρια....
έδωσαν άδεια οπλοφορίας σε άτομα της χρυσής αυγής.

Για να δοθεί άδεια οπλοφορίας πρέπει να συντρέχουν κάποιοι λόγοι και βέβαια να αξιολογηθεί το άτομο που την ζητά.
Παράδειγμα: Ο Γερμενής με ποιο κριτήριο πήρε την άδεια και ποιος ήταν ο λόγος που τη ζήτησε; ο Κασιδιάρης; αλλά και οι άλλοι χρυσαυγίτες βουλευτές και μη;
Όλοι αυτοί που είναι σε αυτό το σινάφι έχουν δείξει δείγματα βίαιης συμπεριφοράς και μάλιστα μπροστά σε τηλεοπτικές κάμερες.

Κάποιοι είχαν μπλεξίματα με τον νόμο για κακουργήματα και παρόλο που υπήρχε αυτόπτης μάρτυς, τον έβγαλαν τελικά τρελό και αθωώθηκαν.
Για το φαινόμενο της γιγάντωσης του μορφώματος της χρυσής αυγής είναι υπεύθυνο όλο το πολιτικό σύστημα της χώρας. Άλλοι λιγότερο και άλλοι περισσότερο.

Άμεσα να επανεξεταστούν οι άδειες οπλοφορίας που δόθηκαν σε αυτά τα άτομα που έχουν συνεχόμενη βίαιη συμπεριφορά, ακόμα και λεκτική γιατί μπορεί κάποιος να χάσει την ψυχραιμία του, όπως ο Γερμενής η Καιάδας, στο περιστατικό με τον Δήμαρχο Αθηναίων κ. Καμίνη, (Ευτυχώς τον πρόλαβαν οι άντρες ασφαλείας του Δημάρχου) 

Ας ξεκινήσουν πρώτα από αυτά που είναι πολύ απλά και μετά ας φτάσουν και στα πιο σύνθετα που είναι να θέσουν εκτός νόμου την χρυσή αυγή.....
zouzouni news

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια