"Να πάρει η FIBA την μετάδοση του Εurobasket 2013 από τον ΑΝΤ1"

Δείτε την ανακοίνωση...
Ο...εύκολος αγώνας της Εθνικής Ελλάδας, είχε θύμα μερικές φορές τους τηλεθεατές. Η Ελλάδα με εξαίρεση τα πρώτα 5 λεπτά του αγώνα, έκανε έναν περίπατο με αντίπαλο τη Σουηδία, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα, να μην παίρνουν οι προπονητές.... αρκετά τάιμ άουτ, τα οποία ως γνωστόν αξιοποιούνται για διαφημίσεις. 

Ο ΑΝΤΕΝΝΑ χθες αναγκάστηκε να ρίξει διαφημίσεις, κόβωντας τη ροή του αγώνα, με τον δημοσιογράφο, Ιάκωβο Φιλιππούση να δικαιολογείται στον αέρα για αυτήν την πράξη του καναλιού...


Οι αντιδράσεις, πάντως στα social media ήταν αρκετές για την εκνευριστική κάποιες φορές, διακοπή της μετάδοσης, ενώ δημιουργήθηκε facebook page με τίτλο : "Να πάρει η FIBA την μετάδοση του Εurobasket 2013 από τον ΑΝΤ1"

Χαρακτηριστικά αναφέρουν:

Αγανακτισμένοι είναι όλοι οι φίλαθλοι της Εθνικής Ομάδας Καλαθοσφαίρισης από την τηλεοπτική αηδία που προέβαλε ο Αντ1. Γιατί περί αυτού πρόκειται, μετάδοση του αγώνα δε μπορεί να χαρακτηριστεί, καθότι παρακολουθήσαμε ένα παιχνίδι με συνεχείς διαφημιστικές διακοπές κατά την διάρκεια που η μπάλα παιζόταν κανονικά στο παρκέ..!!!

Μια πληθώρα φάσεων φάουλ, βολών αλλά και επαναφορών της μπάλας, δε προβλήθηκε ποτέ στους τηλεθεατές!

Ευελπιστούμε να τους γίνει σύσταση για την ορθή προβολή της διοργάνωσης και από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, αλλά και από την διοργανώτρια Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης! Για να συνετιστούν!
zappit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια