Αποκάλυψη: Οι αντάρτες ισλαμοφασίστες της Συρίας έψαχναν για πολλούς μήνες στην Τουρκία για να αγοράσουν αέριο ΣΑΡΙΝ.

Κατά τα άλλα οι ελεεινοί Αμερικάνοι έχουν στοιχεία για την κυβέρνηση της Συρίας ότι αυτοί έριξαν τα χημικά, παρόλο που κέρδιζαν όλες τις μάχες με τους αντικαθεστωτικούς και ήταν θέμα χρόνου να τελειώσουν τον εμφύλιο πόλεμο.
Βέβαια τους τη φόρεσε ο Πούτιν και ακόμα τρέχουν τα αμερικανάκια....


Οι εξτρεμιστές ισλαμιστές αντάρτες στην Τουρκία έψαχναν προμηθευτές  για να αγοράσουν αέριο Σαρίν!
Την αποκάλυψη την κάνει η εφημερίδα Taraf που δημοσιεύει κατηγορητήριο του εισαγγελέα των Αδάνων, εναντίον 5 ανδρών που είχαν συλληφθεί στην Τουρκία για τρομοκρατική δράση. Ο ένας έχει υπηκοότητα Συρίας οι άλλοι είναι Τούρκοι.
Σύμφωνα με τον τούρκο εισαγγελέα οι δράστες για πολλούς μήνες προσπαθούσαν να προμηθευτούν το δηλητηριώδες αέριο από την κρατική τουρκική εταιρεία «Μηχανών και Χημικών».

Οι δράστες που ήταν μέλη της εξτρεμιστικής οργάνωσης Αλ Νούσρα τελικά είχαν δεν είχαν καταφέρει να προμηθευτούν το αέριο Σαρίν αλλά αγόρασα άλλες ουσίες με τις οποίες μπορούσαν να δημιουργήσουν μια ουσία με παρόμοια επίδραση. Τις πληρωμές τις έκαναν μέσω τραπεζικού λογαριασμού της Σαουδικής Αραβίας.

Ο εισαγγελέας στο κατηγορητήριο αναφέρει επίσης πως η Τουρκία είναι πέρασμα των μελών της Αλ Κάιντα οι οποίο περνούν στη Συρία.
Το ζήτημα είναι πως η υπόθεση αυτή αποδεικνύει πως και οι αντάρτες που μάχονται εναντίον του Άσαντ στη Συρία προμηθεύτηκαν ή τουλάχιστον προσπάθησαν να προμηθευτούν χημικά όπλα. Το ερώτημα είναι ποιος έκανε τη χρήση χημικών όπλων που προκάλεσαν τη διεθνή αντίδραση η οποία έφτασε στα όρια της στρατιωτικής επέμβασης. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια