Γλέντι στα μπουζούκια μέχρι πρωίας για τέσσερις αρχιμανδρίτες ....με πολιτικά!!!!


Ξεφάντωμα μέχρι πρωίας χωρίς ράσα....

Πολλά σχόλια και έντονο προβληµατισµό στο εσωτερικό της Ιεραρχίας έχει προκαλέσει µια πληροφορία για τα νυχτοπερπατήµατα -µε πολιτική περιβολή- υψηλόβαθµων ρασοφόρων που δραστηριοποιούνται στην Αττική. Οπως είναι σε θέση....
να γνωρίζει το «S», τέσσερις αρχιµανδρίτες που λειτουργούν σε ενοριακούς ναούς του λεκανοπεδίου βρέθηκαν πριν από µερικές εβδοµάδες σε κέντρο διασκέδασης και τα... ήπιαν υπό τα άσµατα του γνωστού ερµηνευτή Νίκου Βέρτη.

Το καλύτερο, βέβαια, ήταν ότι οι εν λόγω ιερωµένοι δεν εµφανίσθηκαν φορώντας ράσα, αλλά µε πολιτική περιβολή, αφήνοντας άφωνους γνωστό τους ιερέα και την παπαδιά του, που τους αντίκρισαν µέσα στο µπουζουξίδικο χωρίς ράσα. Αλλωστε, το κοντό µούσι που επιλέγουν σήµερα πολλοί ρασοφόροι τούς δίνει τη δυνατότητα να καλύπτουν… απρόβλεπτες προσωπικές ανάγκες τους.

Τουλάχιστον ο παπάς φορούσε τα ράσα του και συνοδευόταν από την πρεσβυτέρα του, ενώ οι υψηλόβαθµοι ιερωµένοι ήταν σαν τα ελεύθερα πουλιά! Πάντως, ο λαϊκός τραγουδιστής φαίνεται ότι έχει αρκετή πέραση στο κοινό της Εκκλησίας, καθώς, όπως µας λένε οι πληροφοριοδότες µας, οι αρχιµανδρίτες, που ανήκουν σε µητροπόλεις των νοτίων προαστίων, λαϊκών περιοχών της Αττικής και στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών, είναι η δεύτερη φορά που ξεφάντωσαν στο ίδιο νυχτερινό κέντρο. «Τέτοια φαινόµενα η Εκκλησία πρέπει να τα πατάξει και να µη δείχνει οίκτο, διότι αλλοιώνει την εικόνα των άξιων στελεχών της, όπως του παπά της ενορίας που οργανώνει συσσίτια και ταΐζει δεκάδες ψυχές, του δεσπότη που επαρκώς και ταπεινά επιτελεί τα καθήκοντά του και, βεβαίως, του Αρχιεπισκόπου, που, έστω µε χαµηλούς τόνους, αγωνίζεται να “παραδώσει” χριστιανικά µαθήµατα στο ποίµνιό του. Οι τέσσερις αρχιµανδρίτες τι µάθηµα, άραγε, θα διδάξουν στα πνευµατικά τους τέκνα;», επεσήµανε στο «S» άνθρωπος που συνοµιλεί µε την Αρχιεπισκοπή.

parapolitika.gr/
Share on Google Plus

About THE FUN BANK

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...