Σφοδρή επίθεση Θύμιου Λυμπερόπουλου: «Ντροπή η ανοχή της ΝΔ σε Σημίτη και Παπανδρέου»....


Δριμύ κατηγορώ του Θύμιου Λυμπερόπουλου για τη μη αντίδραση στις δηλώσεις 
των ΠΑΣΟΚων κατά Καραμανλή....


 Δριμεία επίθεση κατά της Συγγρού εξαπέλυσε ο Θύμιος Λυμπερόπουλος για την … αφωνία της ΝΔ στο θέμα των δηλώσεων Σημίτη και Παπανδρέου σε βάρος του Καραμανλή. Το ιστορικό στέλεχος....
της παράταξης και πρόεδρος της ομοσπονδίας των ταξί, τον οποίον ο Καραμανλής αποκαλεί «Γκάντι», ανέφερε:

«Η παράταξη των εθνικών επιτυχιών οφείλει όχι μόνο να έχει απαντήσεις σε τέτοιες δηλώσεις αλλά να έχει και τις αντοχές να κουβαλά την ιστορία της. Όσοι δεν αντέχουν και αποχωρούν φτιάχνοντας νέα κόμματα ή μένουν και δεν μπορούν να υπερασπιστούν την ιστορία της και να ορθώσουν το ανάστημά τους σε εγχώρια ή ξένα συμφέροντα μπορούν να πάνε σπίτι τους.

Αυτή η παράταξη είχε και έχει στελέχη που μπορούν να σηκώσουν το ειδικό βάρος που απαιτεί η διακυβέρνηση της χώρας και να την πάνε μπροστά. Η ανοχή για τον Σημίτη και τον Παπανδρέου που είναι οι ηθικοί αυτουργοί της εθνικής μας καταστροφής όχι μόνο δεν επιτρέπεται αλλά είναι και ντροπή για τα μεγάλα εθνικά όχι που είπε ο Κώστας Καραμανλής. Ο Αντώνης Σαμαράς μπορεί κάλλιστα να στείλει στο σπίτι τους όσους δεν μπορούν ή δεν θέλουν να υπερασπιστούν την ιστορία της παράταξης».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια