Αυτός είναι ο κύριος που απειλεί με πραξικόπημα.

Πρόκειται για τον Ταξίαρχο εν αποστρατεία Σωτήρη Τζιάκη, ο οποίος αποφοίτησε από την Σχολή Ευελπίδων το 1979. Ο Τζιάκης, διατηρεί σελίδα στο facebook και παρότι δηλώνει πως «δεν πρόσκειται πολιτικά σε κανέναν κόμμα», εντούτοις βάλλει συνεχώς κατά των πολιτικών, έχει αναρτήσει φωτογραφία της ΥΕΝΕΔ και άλλου μιλιταριστικού τύπου φωτογραφίες.


Παράλληλα, είναι μέλος και σε δύο περίεργες «ομάδες» του facebook, την ομάδα «1001 Εκατομμύριο Οπλα Ελλήνων Ας Ηχούν Κάθε Βράδυ» της οποίας μέλος είναι απόγονος γνωστής φιλοχουντικής οικογένειας, αλλά και στην «Ομάδα Σύνταγμα Ωρα Μηδέν», η οποία φιλοξενεί ακραίο πολιτικό περιεχόμενο. Μετά τη δημοσίευση του «πραξικοπήματος», ο κ. Τζιάκης ζήτησε να μην αναφέρεται κανείς στο ενδεχόμενο πραξικόπημα για την «δική του ασφάλεια» και δεσμεύθηκε να τοποθετηθεί άμεσα για το εν λόγω ζήτημα.

Διαβάστε περισσότερα για την ΚΕΕΔ εδώ

Τους έκοψαν από τον Στρατό

Ιδιαίτερο προβληματισμό έχει προκαλέσει στην κυβέρνηση και την ελληνική κοινωνία το υποτιθέμενο «πραξικόπημα» στο οποίο θα προχωρούσε αύριο Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013 η Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων, με τον Δημήτρη Αβραμόπουλο να ζητά από τον αρχηγό ΓΕΣ να διακόψει κάθε σχέση μαζί της.

Η ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Αμυνας, κινήθηκε γρήγορα όσον αφορά τη συγκεκριμένη ομάδα με την ΕΥΠ και την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να προχωρούν σε συντονισμένες έρευνες προκειμένου να εντοπισθούν όλα τα στοιχεία που αναφέρονται στη δράση του ενώ ο Δημήτρης Αβραμόπουλος έδωσε εντολή στο ΓΕΣ να διακόψει την οποιαδήποτε σχέση με αυτή την ακραία ομάδα και να μην τους παράσχει ποτέ ξανά την δυνατότητα να προσέρχονται στα βολής του στρατού για ασκήσεις σκοποβολής.

Οι φωτογραφίες του κ. Τζιάκη:


 

Ο υποδιοικητής της ΚΕΕΔ- Ο «αγανακτισμένος» λάτρης της δραχμής και της ΕΟΚΑ

Ο υποδιοικητής της μιλιταριστικής αυτής οργάνωσης, είναι ο Συνταγματάρχης ε.α.. Μιχάλης Ιωαννίδης. Με μια σύντομη αναζήτηση στη σελίδα του στο facebook, διαπιστώνει κανείς ότι έχει πολλά κοινά με τον κ. Τζιάκη, αφού και αυτός δηλώνει «αγανακτισμένος» και θέλει να μυνήσει τους πολιτικούς για «Εσχάτη Προδοσία». Είναι λάτρης της οργάνωσης ΕΟΚΑ που έδρασε στην Κύπρο και του Γρίβα Διγενή.

Οι φωτογραφίες του κ. Ιωαννίδη:





Τα υπόλοιπα μέλη

Τα υπόλοιπα μέλη της ΚΕΕΔ τα οποία καταλαμβάνουν θέσεις με στρατιωτικού τύπου ιεραρχία, είναι οι:


Διοικητής Μοίρας Εκπαιδεύσεως- Αντισυνταγματάρχης ε.α Δημητρόπουλος Νικόλαος
Γραφείο Εκπαιδεύσεως- Λοχίας (ΚΔ) Λιαμπός Κωνσταντίνος
Γραφείο Προσωπικού- Ανθυπολοχαγός (ΔΕΑ) Μαρόπουλος Μάριος
Γραφείο Διοικητικής Μερίμνης- Καταδρομέας Πάλιουρας Δημήτριος, Πεζοναύτης Παπανάγνου Πέτρος
Ηλεκτρονική Διαχείριση- Καταδρομέας Θεοφιλόπουλος Παναγιώτη
Οικονομική Διαχείριση- Πεζοναύτης Δρανδάκης Κωνσταντίνος
Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων- Λοχίας (ΚΔ) Λυμπέρης Δημήτριος
Από τα εν λόγω μέλη, διακρίνεται ο κ. Δρανδάκης ο οποίος φαίνεται πως έχει μια ιδιαίτερη αγάπη στα όπλα, αλλά και ο κ. Μαρόπουλος ο οποίος σε αναρτήσεις του ζητά την ανατροπή του κοινοβουλευτισμού:

Η φωτογραφία του κ. Δρανδάκη





iefimerida.gr/


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια