Ανώνυμη απάντηση ερυθρόλευκων... κύκλων. Όπως λέμε κάποια ανώνυμα γατάκια!!!!

Κανείς από το λιμάνι δεν έχει τα άντερα να βάλει το όνομα του στην απάντηση στον Τίγρη η οποία αποδίδεται σε ...κύκλους προφανώς σαν κι αυτούς που έβλεπε το παλικάρι της φωτογραφίας και του βίντεο

Αφού περίμεναν αρκετές ώρες προφανώς για να συνέλθουν από το... σοκ στον ΟΣΦΠ αποφάσισαν να μην απαντήσουν ευθέως στα όσα είπε με την φωνή του και σε όλους....
τους δημοσιογράφους ο Δημήτρης Μελισσανίδης το μεσημέρι. Κανείς δεν είχε τα άντερα προφανώς να πάρει την ευθύνη με ονοματεπώνυμο και έτσι βγήκε μια διαρροή από... κύκλους, προφανώς σαν αυτούς που έβλεπε ο γνωστός ρέιβερ, ώστε η ευθύνη των λεγομένων να πάει σε αυτούς που τα... αναπαράγουν. 

Ετσι οι διαρροές των ερυθρόλευκων κύκλων ήταν διαφορετικές σε κάθε μέσο ενημέρωσης. Εμείς πήραμε από το πρώτο σε επισκεψιμότητα σάιτ του ΟΣΦΠ το ρεπορτάζ των... κύκλων το οποίο ξεκαθαρίζει πως δεν θα επιτραπεί στον Μελισσανίδη να σβήσει φώτα, και το αναδημοσιεύουμε. Αξίζει να σημειωθεί πάντως επειδή οι κύκλοι ξεχνάνε πως στο παιχνίδι στο οποίο από τεχνική βλάβη έσβησαν τα φώτα στο 82 κι ενώ η ΑΕΚ είχε ισοφαρίσει 1-1 τον ΟΣΦΠ με την πρώην σημαία τους τον Μητρόπουλο και πίεζε για την νίκη το σκορ ήταν ισόπαλο ενώ στον επαναληπτικό που έγινε ο ΟΣΦΠ νίκησε με 2-1 και έτσι κατάφερε να τερματίσει μόλις... 11 πόντους πίσω από την πρωταθλήτρια ΑΕΚ. Αν δεν έσβηναν τα φώτα θα τερμάτιζαν, στην καλύτερη για αυτούς, 14. 

Ετσι θα γίνεται σε δυο χρόνια λοιπόν και με τα φώτα... αναμένα. Ακολουθεί το δημοσίευμα των ανώνυμων κύκλων: "Σκληρή γραμμή αποφάσισε να τηρήσει ο Ολυμπιακός μετά την απόφαση του ΟΠΑΠ να εγκρίνει χορηγία ύψους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ στην ΑΕΚ της Γ' ερασιτεχνικής κατηγορίας, με τους ερυθρόλευκους να θεωρούν πως υπάρχουν ύποπτες μεθοδεύσεις και αδιαφάνεια από την στιγμή που ο Δημήτρης Μελισσανίδης μπήκε στον οργανισμό με το 33%.

Ο Μελισσανίδης αντέδρασε στην απόφαση των ερυθρολεύκων να καταγγείλουν την σύμβαση τους με τον ΟΠΑΠ και πέρασε στην αντεπίθεση χρησιμοποιώντας βαριές εκφράσεις εναντίον του Ολυμπιακού και του πρόεδρου του Βαγγέλη Μαρινάκη.
Γεγονός που σχολιάστηκε από τους ανθρώπους της πειραϊκής ΠΑΕ, που είναι αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν στον Μελισσανίδη να επιχειρήσει να βλάψει τους Πειραιώτες με τις μεθόδους που χρησιμοποίησε στο παρελθόν.

"Να είναι σίγουρος ο κύριος Μελισσανίδης ότι από εδώ και στο εξής, φώτα σε γήπεδο που παίζει ο Ολυμπιακός δεν θα τον αφήσουμε να ξανακλείσει... Το περιεχόμενο των γελοίων δηλώσεων Μελισσανίδη είναι προφανώς ανάξιο σχολιασμού και δεν δικαιούται δια να ομιλεί", ήταν μια χαρακτηριστική ατάκα που κυκλοφόρησε στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Οι Πειραιώτες σχολίαζαν επίσης πως τα τελευταία χρόνια υπήρξαν και υπάρχουν άνθρωποι στην ΠΑΕ που έχουν βάλει πολλά χρήματα στην ομάδα, δίχως να την αφήσουν να φτάσει στον... πάτο.

"Προφανώς και δεν θα πέσουμε στο επίπεδο και δεν θα σχολιάσουμε τα ανερμάτιστα λόγια ενός ανθρώπου του οποίου η ποδοσφαιρική διαδρομή είναι γεμάτη από ανορθόδοξες συναλλαγές... Και έχει και το θράσος να δηλώνει ότι θα βοηθήσει την Ελλάδα.

Να τον ενημερώσουμε ότι στον Ολυμπιακό υπήρξαν και υπάρχουν άνθρωποι που έβαλαν και βάζουν εκατοντάδες εκατομμύρια για την αγαπημένη τους ομάδα.

Δεν τη διέλυσαν, δεν την σκότωσαν, δεν την άφησαν να πέσει στα Τάρταρα για να παραστήσουν μετά τον τζάμπα Μεσσία...".

Όπως γίνεται αντιληπτό, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι αποφασισμένοι να προασπίσουν τα συμφέροντα του συλλόγου απέναντι σε οποιονδήποτε και οτιδήποτε θεωρούν πως επιχειρεί να βλάψει την πειραϊκή ΠΑΕ".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια