Γυμνασιάρχης που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση.

Η υπόθεση προκαλεί σάλο στην Ρόδο - Ο διευθυντής πέρασε το κατώφλι της ανακρίτριας και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί - Επιμένει στις καταγγελίες της η 14χρονη...
Αυτοβούλως ενώπιον
της ανακρίτριας Ρόδου εμφανίστηκε χθες και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στις 11 Οκτωβρίου, ο 56χρονος εκπαιδευτικός που κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος 14χρονης μαθήτριας.

Την ίδια ώρα και μετά την ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος που έχει ασκηθεί, ο προϊστάμενος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης έθεσε σε προσωρινή αναστολή ενός μηνός τον 56χρονο διευθυντή έως ότου εξεταστεί η υπόθεσή του από το αρμόδιο υπηρεσιακό συμβούλιο στη Σύρο. Παράλληλα όλα θα εξαρτηθούν και από την δικαστική έκβαση που θα έχει η υπόθεση το διάστημα αυτό.

Χθες το μεσημέρι, ο 56χρονος συνοδευόμενος από τη συνήγορό του εμφανίστηκε αυτοβούλως ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου όπου και ζήτησε προθεσμία έως τις 11 Οκτωβρίου προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία του.

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες, ο εκπαιδευτικός αρνείται τα όσα του καταλογίζονται και ισχυρίζεται πως πρόκειται για παρεξήγηση, η οποία προκλήθηκε από τη διαχυτική συμπεριφορά του και την αυξημένη κοινωνικότητα του.

Σύμφωνα με τη rodiaki.gr, η όλη υπόθεση διαλευκάνθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Αρχαγγέλου, οι οποίοι κάτω από άκρα μυστικότητα και σε συνεννόηση με τον εισαγγελέα ανηλίκων, διενήργησαν προανάκριση από την οποία και προέκυψαν αρκετά στοιχεία τα οποία φέρονται να είναι επιβαρυντικά για τον 56χρονο εκπαιδευτικό. Στο πλαίσιο αυτό προχθές κατασχέθηκε και ο ηλεκτρονικός υπολογιστής που διαθέτει στο γραφείο του ο 56χρονος.
newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια