"Μίλησε" πρώην μέλος της συμμορίας της χρυσής αυγής με ονόματα.


Συγκλονιστικά αυτά που λέει το πρώην μέλος της οργάνωσης.

Για οργάνωση στα πρότυπα παραστρατιωτικής ομάδας, με σχέσης ακόμη και με παρεμπόριο κάνει λόγο ένα πρώην μέλος του “σκληρού” πυρήνα της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια που μιλάει με ονόματα και αποκαλύπτει τον τρόπο δράσης της.... οργάνωσης στην περιοχή.
Για 30 άτομα που έχουν δοκιμαστεί και έχουν αποδείξει την πίστη τους στην οργάνωση με δράσεις ακόμη και χτυπήματα εναντίον μεταναστών και αντιπάλων κάνει λόγο ο μάρτυρας αναφερόμενος στο τάγμα εφόδου του πυρήνα της Νίκαιας.

Όπως αναφέρει μάλιστα μιλώντας στο “Έθνος” το τάγμα εφόδου της Νίκαιας έχει και τα δικά του διακριτικά. Φορούν πάντα ασπρόμαυρη παραλλαγή με μαύρη μπλούζα. Όπως λέει μάλιστα τα ρούχα τα ψωνίζουν από κατάστημα που βρίσκεται πλάι στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής που κάνει και ειδική έκπτωση στα μέλη της Χρυσής Αυγής.

Ο μάρτυρας που επικαλείται η εφημερίδα “Το Έθνος” μιλάει με ονόματα. Λέει πως υπεύθυνος, αρχηγός, της οργάνωσης στην περιοχή είναι ο Γ. Πατέλης, ο οποίος δημιούργησε και τον πυρήνα στην περιοχή.

Όλα γίνονται αφού ενημερωθεί ο Γ. Πατέλης και αφού εκείνος ενημερώσει τον Ι. Λαγό που είναι υπεύθυνος των οργανώσεων της περιοχής.
Ύστερα από τον Ι. Λαγό ενημερώνεται όπως λέει ο αρχηγός και αναλόγως δίδονται οι εντολές.

Ο μάρτυρας αναφέρει χαρακτηριστικά ότι για να μπεις στον σκληρό πυρήνα της οργάνωσης πρέπει να αποδείξεις την αξία σου.
Εκεί αναλαμβάνεις ειδικές αποστολές για τις οποίες γνωρίζουν μόνο λίγοι.

Μάλιστα ο μάρτυρας καταγγέλλει ως και παρεμπόριο από μέλη της οργάνωσης με τη συμμετοχή μεταναστών.
Λέει χαρακτηριστικά ότι μέλη της οργάνωσης δίνουν ρούχα που συγκεντρώνονται από τους πολίτες για τους φτωχούς σε Πακιστανούς οι οποίοι πωλούν τα ρούχα αυτά σε λαϊκές και στη συνέχεια δίνουν ποσοστό στα μέλη της Χρυσής Αυγής με τα οποία συνεργάζονται.
Ακόμη και χρήματα που δίνουν οι πολίτες εξαφανίζονται όπως λέει.
newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια