Ο Σαλί Μπερίσα για τον Κάτσε

Ο Σαλί Μπερίσα για τον ΚάτσεΣε ανώτατο πολιτικό επίπεδο έχει φθάσει πλέον το θέμα Κάτσε στην Αλβανία. Ο πρώην πρωθυπουργός της χώρας, Σαλί Μπερίσα, σχολιάζει με καυστικό τρόπο μέσω facebook την "αλβανοφοβία" αλλά και το ρόλο των "Ελλήνων Ναζί", όπως λέει χαρακτηριστικά, στην απόφαση τιμωρίας που είναι έτοιμη να πάρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά:


"Τι καλά... ΗΤΑΝ ΑΛΒΑΝΟΣ!

Για την αλβανοφοβία, ένα μπλουζάκι με το έμβλημα του UCK είναι χειρότερο από τη φωτογραφία του Χίτλερ

Αγαπητοί φίλοι, το προηγούμενο διάστημα ο τελευταίος Αλβανός που έγινε θύμα είναι ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην ομάδα του ΠΑΟΚ και στην Εθνική μας, ο 20χρονος Έργκους Κάτσε.

Μία μεσαιωνικού τύπου καταιγίδα ρατσιστικών σχολίων έγινε εναντίον του επειδή ανάρτησε στo facebook μία προσωπική φωτογραφία στην οποία φαίνεται ότι φοράει μπλουζάκι που γράφει UCK. Αυτή τη μάχη την άρχισαν οι Έλληνες Ναζί, που έχουν το ρατσισμό ιδεολογία τους. Αλλά, ο αθλητικός σύλλογος ΠΑΟΚ θέλει να τιμωρήσει με μεσαιωνικό τρόπο τον ποδοσφαιριστή, κάτω από την πίεση των Ναζί ή της αλβανοφοβίας.

Αν αποδειχθεί ότι αυτή η απόφαση είναι αποτέλεσμα της πίεσης των Ναζί, αυτό θα είναι καταστροφή για το σύλλογο, αλλά και την φιλόξενη πόλη της Θεσσαλονίκης.Ένα μπλουζάκι του UCK δεν μπορεί να αποτελέσει απειλή για κανέναν. Η Αλβανία και το Κόσοβο σέβονται πλήρως τα υπάρχοντα σύνορα και αυτή η θέση αντιπροσωπεύει κάθε Αλβανό, αγόρι ή κορίτσι, άνδρα η γυναίκα που με τη μεγάλη θυσία του βοήθησε οι Αλβανοί να κατακτήσουν την ελευθερία και την αξιοπρέπεια".

enikos.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια