«Όποια ομάδα παίρνει ριμπάουντ μετά έχει και επίθεση», επιβεβαιώνουν οι γκουρού του μπάσκετ

Σε μια εντυπωσιακή ανακάλυψη, η οποία αλλάζει το άθλημα της καλαθοσφαίρισης όπως το γνωρίζαμε μέχρι σήμερα, προχώρησαν οι γκουρού του μπάσκετ οι οποίοι είχαν έκτακτη σύσκεψη χθες το πρωί στην πρωτεύουσα του αθλήματος, την περιοχή των Ελληνορώσων.

Η μικρή αυτή κάστα....
ειδικών του αθλήματος, στην οποία μεταξύ άλλων ανήκουν και οι δικοί μας Ευθύμης Μπακατσιάς, Γιώργος Γάσπαρης και Βαγγέλης Ιωάννου, παρατήρησε κάτι ιδιαίτερα ασυνήθιστο, την ώρα που παρακολουθούσε ένα «μονάκι» σε κάποιο από τα ανοιχτά γήπεδα της περιοχής. Συγκεκριμένα, κάθε ομάδα που κέρδιζε τη μάχη του ριμπάουντ αυτόματα βρισκόταν σε θέση να εκτελέσει επίθεση, ανακάλυψη η οποία βάζει βόμβα στα θεμέλια των κανονισμών του μπάσκετ, όπως αυτοί ισχύουν μέχρι και σήμερα.

Οι γκουρού του αθλήματος, γνωστοί και ως «σπυριάρηδες», συγκάλεσαν αμέσως έκτακτο συμβούλιο, όπου με τη βοήθεια πολύπλοκων εξισώσεων τις οποίες επέλυσαν μερικοί από τους καλύτερους μαθηματικούς του πλανήτη, επιβεβαίωσαν την υποψία τους. Το πόρισμα ήταν σαφές: «Κάθε ομάδα που κερδίζει το ριμπάουντ αυτόματα εκτελεί επίθεση». Η επίλεκτη αυτή ομάδα επέλεξε να κρατήσει αυτή την ανακάλυψη σαν επτασφράγιστο μυστικό, προκειμένου να προστατεύσει το αγαπημένο της άθλημα και θα τα κατάφερνε, αν ο Ιάκωβος Φιλιππούσης, επίσης μέλος των γκουρού, δεν αποκάλυπτε πάνω στον ενθουσιασμό του τα μεγάλα νέα, κατά τη διάρκεια της μετάδοσης του αγώνα Ελλάδα-Ισπανία.

Αμέσως στις τάξεις όλων των απανταχού μπασκετικών σήμανε «συναγερμός». Ωστόσο ήταν ήδη αργά, τα νέα είχαν ταξιδέψει παντού και η τύχη του αθλήματος πλέον κρέμεται από μια κλωστή. Μάλιστα, οι ιθύνοντες της FIBA σκέφτονται να ματαιώσουν τη συνέχεια του Ευρωμπάσκετ, μέχρι να παρθεί μια οριστική απόφαση για το μέλλον του μπάσκετ.

Τέλος, μια άλλη δήλωση του Ιάκωβου Φιλιππούση, πως οι παίκτες του Ολυμπιακού «σκότωσαν στην κυριολεξία τους Ισπανούς παίκτες κατά τη διάρκεια του Final 4», προκάλεσε την παρέμβαση της Interpol, της CIA και του FBI, οι οποίοι ερευνούν την υπόθεση και ήδη συνέλαβαν και κρατούν ως βασικό ύποπτο τον Βασίλη Σπανούλη.
tokoulouri.com/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια