Αλαφουζισμός και εργολάβοι συνειδήσεων...

Θα αποτολμήσουμε να συνεισφέρουμε μια σκέψη, χωρίς την παραμικρή ελπίδα ότι θα ταράξουμε το πέλαγος της «αυθεντίας» των αδέκαστων του «Σκάι»:
Εκείνο που εννοούμε και εκείνο που λέμε είναι ότι το συγκρότημα Αλαφούζου έχει μια σχετική «ειδίκευση» στη «μαυρίλα», που δε θα είχαν λόγο να μην την αναγνωρίσουν οι χρυσαυγίτες. Για παράδειγμα, πολύ πριν ο «Σκάι» μετατραπεί....
στις εκπομπές του Τράγκα σε «σταύλο του (χρυσ)αυγή-ου», είχε προηγηθεί η «Καθημερινή».

Συγκεκριμένα, ήταν η «Καθημερινή» που, στο αφιέρωμά της για τον φασίστα Μεταξά, έγραφε ήδη από τις 4/8/2007 (ανήμερα, δηλαδή, της κήρυξης της δικτατορίας της «4ης Αυγούστου») ότι η διακυβέρνηση Μεταξά πορεύθηκε με «χαρακτηριστικά φιλολαϊκού» καθεστώτος...

Ήταν, επίσης, η «Καθημερινή» που στις 16/09/12  φιλοξενούσε άρθρο με τίτλο «Η ευκαιρία της Χρυσής Αυγής για τη δημοκρατία», όπου ο συντάκτης τόνιζε με πάθος:

«Οσοι πιστεύουμε στην δημοκρατία οφείλουμε ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στην Χρυσή Αυγή - και σοβαρολογώ απολύτως. Της το οφείλουμε για την ευκαιρία που μας προσφέρει -και μάλιστα την ώρα που την έχουμε μεγαλύτερη ανάγκη- ώστε να διορθώσουμε λάθη δεκαετιών και να κάνουμε μια νέα αρχή στην πολιτική ζωή. Είναι η ευκαιρία που δίνεται στη νομιμότητα να αναμετρηθεί, επιτέλους, με την οιονεί νομιμοποιημένη βία της Αριστεράς: αυτό το καρκίνωμα της Μεταπολίτευσης, που όλοι το φοβούνται και κανείς δεν το αγγίζει»...

Όπως βλέπετε, το συγκρότημα Αλαφούζου είχε ανακαλύψει τα «χαρακτηριστικά φιλολαϊκού» καθεστώτος της φασιστικής μεταξικής δικτατορίας, την οποία εξυμνούν οι χρυσαυγίτες,

και είχε δώσει χώρο σε απόψεις που απευθύνουν «ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στη Χρυσή Αυγή»

Να θυμηθούμε βέβαια και τα όσα σημείωνε η βρετανική εφημερίδα «Guardian», η οποία σε πρόσφατο άρθρο της υποστήριζε:  «Εν μέσω φημών για υποστήριξη από πλούσιους εφοπλιστές, κατάφερε (σ.σ.: η Χρυσή Αυγή) να ανοίξει γραφεία του κόμματος σε όλη την Ελλάδα».

Φυσικά το συγκρότημα του Φαλήρου έχει αποδείξει τον έρωτα του για την χρυσή αυγή και από δηλώσεις στελεχών του, που προσπαθούν να νομιμοποιήσουν το Ναζιστικό μόρφωμα.

Δείτε τις εμετικές δηλώσεις....

Όσοι πιστεύουμε στην Δημοκρατία οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην χρυσή αυγή - και σοβαρολογώ απολύτως.

Γιατί να μην μετέχει μια σοβαρότερη χρυσή αυγή σε συντηρητική κυβερνητική συμμαχία;

Εγκληματικότητα, μετανάστευση, τι να κάνουν και οι άνθρωποι, στράφηκαν σε ένα κόμμα που τους δίνει λύσεις.

Ποιοι τα είπαν αυτά ;
Πάρτε τους


Στέφανος Κασιμάτης: δείγμα εξαιρετικό ... ο ειδικός, που διακρίνει τους ανθρώπους από τη φυσιογνωμία τους ... από τα διαβάσματα τους ... από τα ακούσματά τους ... Στέφανος Κασιμάτης ... ο κριτής που αποφασίζει ποιος ανήκει στον κόσμο αυτό και ποιος όχι ... Στέφανος Κασιμάτης ... ο "λειτουργός" της δημοσιογραφίας, που ευχαρίστως μπορεί να εκτελεί χρέη χειριστού φούρνων καύσεως των μη αρεστών φυσιογνωμιών !!!

Άρης Πορτοσάλτε: Ο «κωπηλάτης της γαλέρας», ο «δυσλεξικός ρήτωρ», ο «Δήμος Σταρένιος του Σκάι», ο  «Γκρούεζας των ερτζιανών». 

Μπάμπης Παπαδημητρίου: Ο «κομμουνιστοφάγος», η «ερωμένη του ΔΝΤ», το «γιουσουφάκι του τραπεζίτη»




Με πληροφορίες από το stavrochoros.pblogs.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια