Έστειλαν "εκρηκτικό" φάκελο στον ανακριτή της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς

ΦΩΤΟ EUROKINISSIΈνας φάκελος που περιείχε εκρηκτικό μηχανισμό εστάλη στο σπίτι του ειδικού εφέτη ανακριτή για θέματα τρομοκρατίας, Δημήτρη Μόκκα.
Στόχος τρομοκρατών φαίνεται πως έγινε ο ειδικός εφέτης ανακριτής που δικάζει....
τη Συνωμοσία των Πύρήνων της Φωτιάς.

Αναλυτικότερα, ο κ. Δημήτρης Μόκκας έλειπε για διακοπές και επέστρεψε σήμερα στο σπίτι του που βρίσκεται στην οδό Σκοπέλου στο Χολαργό. Η γειτόνισσα του που μάζευε την αλληλογραφία του τον επισκέφτηκε να του τη δώσει.

Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα εμφανίζονταν ως αποστολέας
Ανάμεσα στους φακέλους όμως υπήρχε κι ένας στον οποίο ως αποστολέας εμφανίζονταν οι Γιατροί χωρίς Σύνορα. Ο κ. Μόκκας αντιλήφθηκε τον ύποπτο φάκελο και τον πέταξε κάτω με αποτέλεσμα να γίνει ανάφλεξη.

Όπως αποδείχτηκε ο φακελος περιείχε εκρηκτικό υλικό και συγκεκριμένα κάποια καλώδια που κατέληγαν σε 8 μπαταρίες των 1,5 volt και αυτά σε αντίσταση λαμπτήρα. Αυτό ήταν βυθισμένο σε μπαρούτι που προέρχεται από φυσίγγια κυνηγιού.

Ομοιότητες με τον εκρηκτικό μηχανισμό που είχε σταλεί στη Διοιήκηση του Πρωτοδικείου Αθηνών
Σημειώνεται ότι ο συγκεκριμένος εκρηκτικός μηχανισμός ήταν παρόμοιος με αυτόν που είχε σταλεί στη Διοίκηση του Πρωτοδικείου Αθηνών. Τότε την ευθύνη είχε αναλάβει μία οργάνωση με ονομασία "Ανυπότακτες Επιθυμίες".

Για προσπάθεια εκφοβισμού κάνει λόγο η αντιτρομοκρατική υπηρεσία
Σύμφωνα με εκτιμήσεις αξιωματικών της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, η νέα προσπάθεια αποστολής εκρηκτικού φακέλου εντάσσεται στην "επιχείρηση” εκφοβισμού και τρομοκράτησης δικαστικών λειτουργών που χειρίζονται υποθέσεις τρομοκρατίας.
newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια