Ακόμα βάζει γκολ η Παρί ! Μαύρη νύχτα για τον Ολυμπιακό.

Τον έστησαν σε μια... γωνιά! (1-4, vids)Στα 4 σταμάτησε ο δείκτης του σκορ στο λιμάνι, με την Παρί να κάνει υγειινό περίπατο στο δεύτερο ημίχρονο και παίζοντας χαλαρά έβαλε 4 γκολ.
Ο Ολυμπιακός από την άλλη έπαιξε καλά στο 1ο ημίχρονο και μάλιστα ισοφάρισε την Παρί με όμορφο γκολ του Βάις αλλά μέχρι εκεί. Στο 2ο ημίχρονο απλά ο Ολυμπιακός ξέχασε....
να κατέβει στο γήπεδο.

Από το 68' και μετά ήρθε η κατρακύλα για τους πρωταθλητές Ελλάδας δεχόμενοι τρία γκολ από τρία κόρνερ. Ο Λαβέτσι εκτέλεσε το πρώτο και ο Τιάγκο Μότα από την καρδιά της άμυνας έγραψε το 1-2 και πέντε λεπτά αργότερα έγινε ακριβώς το ίδιο πράγμα από το ίδιο σημείο για το 1-3!

Στο 81' ο υπερβολικός ζήλος του εξαιρετικού σε όλο το ματς Σάμαρη έφερε πέναλτι στην Παρί μετά από μαρκάρισμα στον Ιμπραϊμοβιτς, όμως ο Σουηδός δεν κατάφερε να σκοράρει αφού ο Ρομπέρτο με σούπερ επέμβαση απέκρουσε την εκτέλεσή του!

Το 1-4 πάντως δεν έμελλε να αποφευχθεί για τον Ολυμπιακό. Από ακόμα ένα κόρνερ, αυτή τη φορά από τον Μότα, ο Μαρκίνιος σκόραρε στο ντεμπούτο του με κεφαλιά διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Man of the match: Με δύο γκολ και μία ασίστ, ο Τιάγκο Μότα είναι ο άνθρωπος του αγώνα. Ο Ιταλός χαφ χάρισε την Παρί τη νίκη πετυχαίνοντας τα δύο κρίσιμα τέρματα και σέρβιρε στον Μαρκίνιος το τελευταίο.
Αδύναμος κρίκος: Το κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού, που δέχθηκε τρία γκολ από το πουθενά και έδωσε στην Παρί την δυνατότητα να κάνει εύκολη νίκη.

Η γκάφα: Η αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού στα κόρνερ. Τα στημένα είναι κάτι που ο Μίτσελ δουλεύει από την προετοιμασία, όμως στο ματς με την Παρί αυτά πρόδωσαν τους πρωταθλητές Ελλάδας που έχασαν το αποτέλεσμα από στημένες μπάλες.

Δεν είχε πρόβλημα σε γενικές γραμμές ο Φέλιξ Μπριχ, που σε κάποιες φάσεις πήγε με την Παρί Σεν Ζερμέν λόγω ονόματος. Γενικότερα απέφυγε το μεγάλο λάθος.

Ολυμπιακός (Μίτσελ Γκονθάλεθ): Ρομπέρτο, Μανιάτης, Μπενζανί, Μπονγκ, Μασάντο, Σάμαρης, Φουστέρ (74' Σαβιόλα), Σιόβας, Τσόρι (60' Κάμπελ), Βάις (84' Γιαταμπαρέ), Μήτρογλου.


Παρί Σεν Ζερμέν (Λοράν Μπλαν): Σιρίγκου, Φαν Ντερ Βιλ, Μάξουελ, Τιάγκο Σίλβα, Μαρκίνιος, Τιάγκο Μότα, Βεράτι (79' Ραμπιό), Ματουιντί, Μόουρα (46' Λαβέτσι), Καβάνι (89' Καβάνι Μενέζ), Ιμπραϊμοβιτς.


Διαιτητής: Φέλιξ Μπριχ (Γερμανία)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια