Χοντρή σφαλιάρα από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στα φασιστοναζιστάκια της χρυσής αυγής....

Μπιζίμ ΠΑΟΚ - ο δικός μας ΠΑΟΚ. 
Γιατί πολύ τον ευχαριστηθήκαμε τον κόκκινο από τις σφαλιάρες σβέρκο της Χρυσής Αυγής. Φιρί-φιρί το πάει πολύ καιρό ο Φύρερ κι ο γνωστός συρφετός που φορά μπλούζες Ταγμάτων Εφόδου του Χίτλερ και χαιρετά ναζιστικά μέσα σε κάτι λαγκάδια και τραχανοπλαγιές - η φράση είναι....
από ανακοίνωση συνδέσμου οπαδών τoυ ΠΑΟΚ. 

Και δεν αφήνει περίπτωση μετανάστη που κατηγορείται για οτιδήποτε χωρίς να λάβει τη θέση βασιλικού επιτρόπου για να ζητήσει όχι μόνο τη δική του θανατική καταδίκη, αλλά την καταδίκη όλων των μεταναστών.   Ε, πήγε να τις κάνει τις χιτλερικές φιγούρες της και με τον νεαρό Αλβανό ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, που εμφανίστηκε με μπλούζα του UCK σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, με αποτέλεσμα να προκληθεί σάλος. Την έχωσε τη μούρη της κι εκεί, μπας και αρπάξει κανένα κομματάκι, καμιά ψήφο ή καμιά ψυχή. 

Οπαδοί, σου λέει, είναι, νεαροί οι περισσότεροι, μαύρες μπλούζες φοράνε, τα μυαλά στα κάγκελα τα έχουν, θυμωμένοι είναι με τους πάντες, όλο και κάτι θα τσιμπολογήσουμε κι εμείς. Σε τέτοιες αναμπουμπούλες οι λύκοι χαίρονται ή σε τέτοια πανηγύρια κονομάνε οι Κασιδιάρηδες πολιτική χαρτούρα.   Άρπαξε λοιπόν τις σφαλιάρες της η Χρυσή Αυγή από τη Θύρα 4 και δεκάδες άλλους συνδέσμους οπαδών του ΠΑΟΚ. Σωρηδόν, ηχηρώς και απροσδοκήτως - δεν το περίμενε. 

Δεν το περίμενε γιατί νόμιζε πως έχει να κάνει με τίποτα αδύναμες μάζες, αυτές δηλαδή που τσαμπουκαλεύεται με καμάρι. Δεν το περίμενε, διότι χαμπάρι δεν έχει τι γίνεται εκεί κάτω, ανάμεσα σε νέους που εύκολα τους θεωρούν κι αυτοί αλλά και άλλοι χαμένες ψυχές και άρα υποψήφια τσογλάνια του Μιχαλολιάκου. Και υποτίμησε κι αυτούς και τον σύλλογο και τη συλλογική μνήμη που κουβαλούν, ανεξάρτητα από το ποιος κουβαλάει τις μετοχές της ομάδας.   

Και τους κόστισαν οι σφαλιάρες. Πολύ. Πιο πολύ από όλες τις ανακοινώσεις του συνταγματικού τόξου. Γιατί αποδείχτηκε ότι είναι καρπαζοεισπράκτορες των "παραπλανημένων" παιδιών της κερκίδας, ενώ μέχρι τώρα παρίσταναν τους εισπράκτορες της οργής τους. Ούτε ζωγραφιστούς δεν θέλουν να τους βλέπουν: Ασχοληθείτε με κάτι που είστε καλύτεροι, κοπανήστε κανέναν άπορο μετανάστη, εξαγοράστε με κανένα τσουβάλι πατάτες καμιά ψήφο. 

Έχετε δει πιο ευθύβολη και πιο περιφρονητική φράση από αυτή για τους νταήδες του Μιχαλολιάκου;    

Πηγή: avgi.gr 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια