Και νέο χαστούκι για τους πράσινους, αυτή τη φορά από τη Βέροια!!! (βίντεο)

Ο Παναθηναϊκός προβλημάτισε με την απόδοση του και έμεινε στο 1-1 με την Βέροια, γνωρίζοντας νέα απώλεια βαθμών μετά την ήττα στη Νέα Σμύρνη. Αήττητη η ομάδα της Ημαθίας μετά από 3 αγώνες. 
Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο αλλά αντιμετώπισε προβλήματα στο....
να ανοίξει την άμυνα της Βέροια, η οποία παρατάχθηκε στη Λεωφόρο με μοναδικό μέλημα την διατήρηση του μηδέν.

Η πίεση των “πρασίνων” απέδωσε καρπούς στο τέλος του ημιχρόνου. Στο 42΄η κεφαλιά του Μπεργκ σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και δύο λεπτά αργότερα ήρθε το γκολ από την προσωπική ενέργεια του Αμπείντ και το λάθος του Αναστασόπουλου.

Στο δευτερο ημίχρονο όμως η εικόνα του αγώνα άλλαξε. Αφού ο Μπαϊράμι αστόχησε στο 47΄ήρθε ο Μπεν στο 54΄να εκμεταλλευτεί τις κόντρες μετά την κακή απομάκρυνση του Κουτρουμπή και να κάνει το 1-1.

Στη συνέχεια το παιχνίδι απέκτησε άγρια ομορφιά με τη μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω. Στο 61΄ο Αναστασόπουλος με δύσκολη επέμβαση έσωσε τη Βέροια στο σουτ του Μπαϊράμι και στην αντεπίθεση ο Μπεν έφυγε μόνος του από το κέντρο του γηπέδου αλλά η προσπάθεια του κατέληξε στο δεξί δοκάρι του Καπίνο.

Στα τελευταία λεπτά οι “πράσινοι” ενέτειναν την προσπάθειες τους για να φτάσουν σε δεύτερο γκολ, ωστόσο δεν τα κατάφεραν και για δεύτερο συνεχόμενο ματς έμειναν μακριά από το τρίποντο. Αντίθετα η Βέροια παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα.

Παναθηναϊκός (Αναστασίου): Καπίνο, Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο (90' Αποστολόπουλος), Αμπεΐντ (79' Χουχούμης), Λαγός, Μπαϊράμι (75' Καρέλης), Ζέκα, Ντίνας, Μπεργκ

Βέροια (Γαϊτάνος): Αναστασόπουλος, Γεωργιάδης (84' Αποστολόπουλος), Μπάρμπας, Ορέστες, Αμαραντίδης, Όστοϊτς, Μπεν, Καλτσάς (71' Τραπ), Πέρεθ, Μπαργκάν (41' Σεγούντο), Μρντάκοβιτς


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια