28 λεπτά μετά τη δολοφονία του Φύσσα τηλεφώνησε ο Λαγός στον Μιχαλολιάκο

Πληθαίνουν οι αποκαλύψεις για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις με τις συλλήψεις κορυφαίων στελεχών μεταξύ των οποίων και του αρχηγού της Χρυσής Αυγής. 
Το "ξεδόντιασμα" της Χρυσής Αυγής φέρνει στο φως τεράστιες αποκαλύψεις για το ρόλο της οργάνωσης, τη δομή, αλλά....
και τον σχεδιασμό το μοιραίο βράδυ που έπεσε νεκρός ο Παύλος Φύσσας από τη μαχαιριά του Γιώργου Ρουπακιά. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από δικαστικές πηγές, το βράδυ της 17ης Σεπτεμβρίου στήθηκε ένα “κέντρο επιχειρήσεων” , υπο τη διεύθυνση του Χρήστου Παππά ως υπαρχηγός και του Νίκου Μιχαλολιάκου, το οποίο κινητοποίησε στελέχη της Χρυσής Αυγής να σπεύσουν στο Κερατσίνι “καθώς υπάρχει συμπλοκή χρυσαυγιτών με αριστεριστές”. 

Η αποκάλυψη είναι πως 25 λεπτά μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, κ. Λαγός, ο οποίος έχει συλληφθεί, τηλεφώνησε στον γενικό γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο και προφανώς η συνομιλία τους είχε αντικείμενο το άγριο περισταστικό στο Κερατσίνι. 



Εκείνο το μοιραίο βράδυ αποκαλύπτεται πως στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση από τη Χρυσή Αυγή για τον άνθρωπο που με την αντιφασιστική του δράση, τους προκαλούσε!
Ο πυρήνας στη Νίκαια για τη Χρυσή Αυγή είχε δύο ομαδάρχες, οι οποίοι είχαν διαρκώς τηλεφωνική επικοινωνία με την ομάδα κρούσης, που αποτελείτο περίπου από 9 άτομα. Αυτή η ομάδα κρούσης είχε επικεφαλής τον πρόεδρο της τοπικής της Χρυσής Αυγής, κ. Πατέλη τον οποίο ονόμαζαν πυρηνάρχη. 

Εκείνος με τη σειρά του ο πυρηνάρχης μιλούσε με υψηλόβαθμα στελέχη της Χρυσής Αυγής, σε επίπεδο βουλευτών, όπως πχ ο Λαγός και εκείνος με τη σειρά του ενημέρωνε τον αρχηγό τον κ. Μιχαλολιάκο ή τον υπαρχηγό, Χρήστο Παππά. 

Το βράδυ της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα στην καφετέρια βρίσκονταν δύο άτομα, τα οποία με τη σειρά τους ειδοποίησαν την πρώτη ομάδα κρούσης. Η πρώτη ομάδα με τη σειρά της ειδοποίησε τη δεύτερη ομάδα κρούσης, μέσα στην οποία βρισκόταν και ο δολοφόνος, Γιώργος Ρουπακιάς. 

Όπως προκύπτει από τη δικογραφία, στο σκηνικό της δολοφονίας συμμετείχαν περίπου 10 άτομα εκ των οποίων οι οκτώ είναι ανάμεσα στα άτομα που συνελήφθησαν. 

Σύμφωνα με άλλες αποκαλύψεις, ο πυρηνάρχης της τοπικής της Νίκαιας μιλούσε τη νύχτα της δολοφονίας με τον ειδικό φρουρό της ομάδας ΔΙΑΣ και την ανθυπαστυνόμος που συνελήφθησαν σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit.

Οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής πέρασαν χειροπέδες στον ειδικό φρουρό της ΔΙΑΣ και στην ανθυπαστυνόμο τη οποία μάλιστα αναζητούσαν καθώς είχε δώσει λάθος διεύθυνση στο τμήμα και γι' αυτό δε μπορούσαν να τη βρουν. Και οι δυο φέρονται να γνώριζαν ή να ήταν παρόντες σε έκνομες δραστηριότητες της Χρυσής Αυγής και δεν παρενέβησαν όπως όφειλαν.
newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια