Σιγά σιγά ξετιλύγεται το κουβάρι της διαπλοκής του ΚΚΕ με ofsore εταιρείες που αγόρασαν τον 902....

Οφσόρ με έδρα τις Παρθένους Νήσους αγόρασε σταθμό του ΚΚΕ 
Μοναδικός μέτοχος της εταιρείας «Α-ORIZON Media LTD» στην οποία το ΚΚΕ μεταβίβασε τον τηλεοπτικό σταθμό του Κομμουνιστικού Κόμματος είναι η εταιρεία «NALOTIA VENTURES LTD» με έδρα τις....
Βρετανικές Παρθένους Νήσους.

Το ΚΚΕ ανακοίνωσε, μέσω της κομματικής ιστοσελίδας www.902.gr, ότι η εταιρεία που αγόρασε τον τηλεοπτικό σταθμό είναι η «Α-ORIZON MEDIΑ LTD», η οποία είναι κυπριακή εταιρεία που έχει συσταθεί όπως ορίζει η κυπριακή νομοθεσία».

Ωστόσο όπως αναφέρει το protothema.gr το ΚΚΕ δεν διευκρίνισε ούτε ποιο είναι το τίμημα της πώλησης ούτε ποιοι είναι οι νέοι ιδιοκτήτες του τηλεοπτικού σταθμού που ταυτίστηκε με το Κομμουνιστικό Κόμμα.
«Στο ΕΣΡ δίνονται (σσ. δίνονται, όχι έχουν δοθεί) όλα τα νομιμοποιητικά έγγραφα στα οποία αναφέρονται οι εταίροι και οι εκπρόσωποι της αγοράστριας εταιρίας. Τα θέματα της μεταβίβασης και γενικότερα, ελέγχονται με βάση τους νόμους και προφανώς αυτός ο έλεγχος πρέπει να γίνει. Όλα τα έγγραφα τα οποία απαιτούνται, προσκομίζονται στις αρμόδιες αρχές», αναφερόταν σε κείμενο που αναρτήθηκε στο 902.gr με το οποίο γνωστοποιήθηκε το όνομα της εταιρείας που φαίνεται να αγόρασε το κανάλι του ΚΚΕ.

Ωστόσο, όπως προέκυψε έπειτα από έρευνα, η αγοράστρια εταιρεία «Α-ORIZON MEDIΑ LTD» ανήκει σε άλλη εταιρεία... Πρόκειται για την οφσόρ «NALOTIA VENTURES LTD» με έδρα τις Βρετανικές Παρθένους Νήσους.

Πιο συγκεκριμένα, η «Α-ORIZON MEDIA LTD», ενεγράφη στο Τμήμα Εφόρου Εταιρειών και Επίσημου Παραλήπτη της Κύπρου στις 19 Μαϊου 2010 με αριθμό εγγραφής 267717. Ο δικηγόρος που την ενέγραψε είναι ο κ. Πανίκος Λεωνίδου στη Λεμεσό.

Μοναδικός μέτοχος της «Α-ORIZON MEDIA LTD» είναι η εταιρεία «NALOTIA VENTURES LTD» με έδρα τις Βρετανικές Παρθένους Νήσους... Το μετοχικό κεφάλαιο της οφσόρ εταιρείας είναι 2000 ευρώ και αναλύεται σε 2000 μετοχές αξίας ενός ευρώ η κάθε μία...

Διευθύντρια της «Α-ORIZON MEDIA LTD» είναι η κυρία Χρυσάνθη Γεωργίου η οποία εργάζεται στο δικηγορικό γραφείο Πανίκου Λεωνίδου. Γραμματέας της «Α-ΟRIZON MEDIA LTD» είναι η εταιρεία «LE.KO company services LTD» η οποία ανήκει στο δικηγορικό γραφείο Πανίκου Λεωνίδου και εκτελεί χρέη γραμματέα για δεκάδες εταιρείες. Η «LE.KO company services LTD» έχει μετοχικό κεφάλαιο 171 ευρώ!

Δείτε τα έγγραφα-ντοκουμέντα που πιστοποιούν ότι ο 902 αγοράστηκε από οφσόρ με έδρα τις Βρετανικές Παρθένους Νήσους





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια