ΤΡΑΓΙΚΟ: Όλο και περισσότερες γυναίκες οδηγούνται στην πορνεία λόγο εξαθλίωσης.

Δεκάδες άνεργες και απελπισμένες νοικοκυρές που η οικονομική κρίση τους έχει φερθεί με τον πιο άσχημο τρόπο, αναγκάστηκαν να βγουν στην παράνομη πορνεία για να καταφέρουν να δώσουν μια σανίδα σωτηρίας στην οικογένεια τους!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ....
της Espresso, τον τελευταίο ένα χρόνο, όλο και περισσότερες γυναίκες ανεξαρτήτως ηλικίας και εξωτερικής εμφάνισης ζητούν μια θέση εργασίας ως ιερόδουλες..Ο Μηνάς και η Χαρά που διατηρούν sexy studio στο κέντρο της Αθήνας, διατηρώντας κρυφή την επωνυμίας τους, μίλησαν στην εφημερίδα για τις γυναίκες που τους επισκέπτονται... 

“Λόγω της οικονομικής κρίσης, πολλές γυναίκες που πριν από λίγα χρόνια δεν είχαν περάσει ούτε έξω από οίκο ανοχής, έρχονται σε μας και ζητούν να εργαστούν ως ιερόδουλες για να βγάλουν το ψωμί τους και να πληρώσουν τους λογαριασμούς και τα χαράτσια” δηλώνει η Χαρά και συνεχίζει, “ Οι περισσότερες από αυτές είναι τις γυναίκες είναι μεταξύ των 30 και 4 5 ετών, έχουν οικογένειες και μεγαλώνουν παιδιά. Φυσικά, δεν λείπουν και οι νεαρές που είναι ελεύθερες αλλά άνεργες χωρίς καμία οικονομική στήριξη...Μιλώντας μαζί τους κατάλαβα πως δεν έχουν ιδέα πόσο δύσκολο είναι να ικανοποιείς ερωτικά δεκάδες άντρες καθημερινά”

Ο Μήνας διηγήθηκε στην εφημερίδα μια ιστορία από μια γυναίκα που του ζήτησε δουλειά, “ Πριν από λίγο καιρό ήρθε μια γυναίκα γύρω στα σαράντα και μου είπε πως ο άντρας της είχε απολυθεί από τη δουλειά του και πλέον εργαζόταν περιστασιακά σε μια εταιρεία που κάνει μετακομίσεις και μεταφορές! Είχαν δύο παιδιά και έμεναν στο νοίκι, αλλά τα χρήματα που έβγαζαν ήταν γύρω στα 500 ευρώ το μήνα. Μου ζήτησε να δουλέψει δύο φορές την εβδομάδα στο πρωινό πρόγραμμα, ώστε να μπορεί να λείπει από το σπίτι χωρίς να καταλάβει κάτι ο σύζυγος της. Η εξωτερική της εμφάνιση ήταν πολύ καλή, αλλά της εξήγησα πως για να δουλέψει στο studio θα έπρεπε πρώτα να βγάλει άδεια εργασίας και να περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Όταν τη ρώτησα αν έχει σκεφτεί καλά αυτό που πάει να κάνει έβαλε τα κλάματα και μου είπε πως φοβάται, αλλά δεν έχει άλλη επιλογή! Στεναχωρήθηκα πολύ και τη συμβούλεψα να πάει πίσω στο σπίτι της και να ψάξει για μια άλλη δουλειά, γιατί με αυτήν την ψυχολογία ήταν αδύνατο να μπει στο δωμάτιο με πελάτη. Η δουλειά της ιερόδουλης είναι πολύ δύσκολη και απαιτητική. Όταν είσαι στο κρεβάτι με πελάτη, το συναίσθημα πρέπει να πάει περίπατο”

tlife.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια