Φωτιές έβγαζε η Ντόρα για την τρόικα.... Ο κόσμος το χειμώνα κρυώνει.

 Ζήτησε σε έντονο ύφος να μειωθεί ο φόρος στο πετρέλαιο θέρμανσης
- "Η… συνταγή δε βγαίνει. Είδατε ότι το μέτρο δεν βγαίνει και επιμένετε στην εφαρμογή του", είπε απευθυνόμενη στην τρόικα η Ντόρα Μπακογιάννη
- «Εσείς στην πατρίδα σας δεν το ζείτε....
αλλά εδώ στην Ελλάδα άνθρωποι δεν ζεσταίνονται το χειμώνα»

Η βουλευτής Επικρατείας της Ν.Δ. ήταν λάβρα, μιλώντας σε ειδική, κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών Παραγωγής - Εμπορίου και της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Βουλής, στην οποία παρέστησαν μέλη της Επιτροπής Εσωτερικής Αγοράς και Προστασίας του Καταναλωτή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου…

Εκτίμησε πως το πρόγραμμα των δανειστών οδηγεί τους πολίτες στα όρια τους, ενώ την ίδια στιγμή δεν αποφέρει τα αναμενόμενα δημοσιονομικά αποτελέσματα.

«Χρειάζεται μια διαφορετική λογική, δεν μπορείτε να μας πιέζετε μέχρι τελικής πτώσεως, πολύ περισσότερο όταν έχει απολύτως εξαντληθεί η φοροδοτική ικανότητα των Ελλήνων» τόνισε χαρακτηριστικά ενώ, για άλλη μία φορά ζήτησε να μειωθεί ο φόρος στο πετρέλαιο θέρμανσης.

«Εσείς στην πατρίδα σας δεν το ζείτε αλλά εδώ στην Ελλάδα άνθρωποι δεν ζεσταίνονται το χειμώνα» είπε η κ. Μπακογιάννη, απευθυνόμενη στους Ευρωπαίους συναδέλφους της. 

Και καυτηρίασε τη στάση της Τρόικας που ενώ έχει διαπιστώσει πως το μέτρο δεν απέφερε έσοδα στα κρατικά ταμεία, επιμένει με αδιαλλαξία στην εφαρμογή του.
newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια