«Μίλησε ο ...Γαμ@σταυρίδης»...

Oπως αναμενόταν. Λίγος χρόνος χρειάστηκε οι Έλληνες χρήστες στα social media, να... ξεφτιλίσουν τον Σταυρίδη, για τις απαξιωτικές  δηλώσεις του για τους Ελληνες, σε...
συνέντευξη του σε νορβηγική εφημερίδα.

Διαβάστε μερικά καυστικά σχόλια στο Twitter:


Σταυρίδης:Φακ γιου! -Βαμβακούλας:Γιου φακ γιου;
Σταυρίδης είσαι εσύ κι όλο σου το σόι
Στην "Εστία" που έγραφε ο Σταυρίδης όμως, με το "σεις" και με το "σας"
Σταυρίδης σε νορβηγική εφημερίδα: "Οι Έλληνες είναι ηλίθιοι"... Το 'λεγε το τραγούδι: Να δεις που κάποτε θα μας πούνε και μαλάκες...
Τυπική περίπτωση νεοφιλελέ ο Σταυρίδης.Σιχαίνεται το δημόσιο αλλά κονομούσε από αυτό,βρίζει τους πολίτες αλλά είχε δημόσιο αξίωμα.
Φροντιστήριο αγγλικών: Σταυρίδης Τσίπρας
Ο Σταυρίδης λέει θα 'θελε να ζει στη Νορβηγία. Είμαι σίγουρος ότι θα τους πούλαγε πολλές πισίνες εκεί πάνω.
Μίλησε ο Γαμ@σταυρίδης
Εγώ αυτό που κατάλαβα από όσα είπε ο Σταυρίδης,είναι πως δυστυχώς δεν πρόλαβε να ιδιωτικοποιήσει τον ήλιο μας.
Το ότι ο Σταυρίδης φαίνεται μεγάλο aρχ!δι, δεν χρειαζόταν το τζετ του τίγρη για να το μάθουμε.
"Από εδώ και πέρα δεν θα λέμε ότι οι Έλληνες πολεμούν σαν ήρωες, αλλά ότι οι Έλληνες είναι μαλάκες! ΦΑΚ ΓΙΟΥ!" Σταυρίδης 2013 μ.Χ.

Τι ανάφερε ο ίδιος στη νορβηγική εφημερίδα Bergens Tidende (μερικά αποσπάσματα):

-«Λένε μόνο όχι, όχι, όχι! Fuck you. Πες μου πώς θα γίνει! Συγγνώμη, έτσι έχει η κατάσταση. Μη μου λες γιατί δεν μπορεί να γίνει, αυτό είναι κοινή λογική. Πες μου πώς θα γίνει, πώς θα το κάνουμε πραγματικότητα».
- «Αν οι Έλληνες είχαν έστω μέτρια νοημοσύνη, ο Πειραιάς θα ήταν μεγαλύτερο λιμάνι κι από το Αμβούργο εδώ και 10 χρόνια. Μακάρι να ζούσα στη Νορβηγία. Ή μακάρι να είχα γύρω μου Νορβηγούς και να ζω στην Ελλάδα»
-  «Οι ιδιωτικοποιήσεις είναι ευλογία του Θεού. Επειδή φέρνουν επενδύσεις, δημιουργούν θέσεις εργασίας, δημιουργούν πλούτο. Ποιος άλλος βγαίνει να το πει αυτό, πως είναι ευλογία; Έχετε ακούσει κανέναν πολιτικό να το λέει αυτό στην Ελλάδα; Πολλοί λίγοι, τρεις, τέσσερις, πέντε. Ισως ο πρωθυπουργός και άλλοι τρεις. Αλλά είναι γεγονός.»
nonews-news.blogspot

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια