Βίντεο ντοκουμέντο: Οι αντάρτες ρίχνουν υπαλλήλους από την οροφή του ταχυδρομείου!


Βλέποντας το παρακάτω βίντεο μου ήρθε στο μυαλό ένα παλιό σύνθημα, του ΚΚΕ νομίζω ήταν.
Φονιάδες των λαών Αμερικάνοι!
Δεν πρόκειται να κάνω καμία ανάλυση, άλλωστε έχουν χυθεί τόνοι μελάνι για τα εγκλήματα των Αμερικάνων στον πλανήτη....
Απλά βλέποντας το βίντεο καταλαβαίνεις....
πως χειραγωγείται ένας λαός αφού φτάνει σε σημείο αδερφός να σκοτώνει αδερφό και να πανηγυρίζουν.

Σοκαριστικό video από επίθεση ανταρτών που δείχνει την αγριότητα του εμφυλίου

- Με πυραύλους Tomahawk ετοιμάζονται να επιτεθούν οι ΗΠΑ στη Συρία
- Στη δημοσιότητα εντός της εβδομάδας η έκθεση των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών για τη χρήση χημικών όπλων
- Αντιπολίτευση: Βόμβες ναπάλμ στο Χαλέπι, 10 νεκροί


Άμεση αναμένεται να είναι η επέμβαση των ΗΠΑ στη Συρία, καθώς οι Αμερικανοί είναι απόλυτα έτοιμοι στο σχεδιασμό τους και το μόνο που απομένει είναι η εντολή του Μπάρακ Ομπάμα.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, η επίθεση θα γίνει με πυραύλους Tomahawk, ενώ η ιστοσελίδα "Foreign Policy" αναφέρει ότι οι αμερικανικές αρχές έχουν χαρτογραφήσει 34 σημεία που θα αποτελέσουν τον πρώτο στόχο στο κύμα των αεροπορικών επιθέσεων.

Πρόκειται για τα εργοστάσια κατασκευής χημικών όπλων, τις εγκαταστάσεις αποθήκευσης τους, αλλά και τις αεροπορικές βάσεις όπου βρίσκονται οι δυνάμεις του καθεστώτος του προέδρου Μπασάρ αλ Ασαντ.

Στο χάρτη επίσης υπάρχουν και οι θέσεις για τις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας Setma Ltd. στη Δαμασκό, που συνεργάζεται με τη κυβέρνηση για τη κατασκευή χημικών όπλων, καθώς και τα το Προεδρικό Μέγαρο, το Γενικό Αρχηγείο της Δημοκρατικής Φρουράς και την πλατεία Ουμαγιάντ, που είναι τα κεντρικά γραφεία των συριακών ενόπλων δυνάμεων.

Από την πλευρά του το τηλεοπτικό δίκτυο NBC μετέδωσε ότι οι αμερικανικές ένοπολες δυνάμεις θα μπορούσαν να εξαπολύσουν την πρώτη επίθεση ακόμα και την προσεχή Πέμπτη. Κυβερνητικά στελέχη, σύμφωνα με το δίκτυο, υποστήριζαν ότι η επίθεση δεν θα διαρκούσε πάνω από τρεις ημέρες και θα είχε χαρακτήρα προειδοποίησης και όχι αποδεκατισμού των συριακών κυβερνητικών δυνάμεων.

Το στίγμα της απόλυτης ετοιμότητας είχε δώσει εξάλλου ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας, Τσακ Χέιγκελ, ο οποίος μιλώντας στο BBC, υπογράμμισε ότι ο αμερικανικός στρατός είναι έτοιμος να δράσει αμέσως, αν ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, δώσει εντολή για την ανάληψη δράσης.

Σοκαριστικό βίντεο

Την απίστευτη αγριότητα του εμφυλίου πολέμου στη Συρία, δείχνει το παρακάτω σοκαριστικό βίντεο. Αντάρτες εισβάλλουν σε ταχυδρομείο και στη συνέχεια πετούν τους υπαλλήλους σαν... τσουβάλια από την οροφή του κτιρίου!

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια