Ακόμα βάζει γκολ ο Πανιώνιος !!!! (βίντεο)

Ιστορική πανωλεθρία! (vids)Πανιώνιος - Παναθηναϊκός 3-0
Πρώτο τρίποντο για τον Πανιώνιο και πρώτη ήττα για τον Παναθηναϊκό, με τους "κυανέρυθρους" να νικούν με 3-0 το "τριφύλλι" στη Νέα Σμύρνη, με τον Αραβίδη να πετυχαίνει δύο γκολ και τον Κολοβό να προσθέτει άλλο ένα.

Οι "κυανέρυθροι" ήταν....
καλύτεροι από τους αντιπάλους τους, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, αφού το πρώτο μέρος δεν είχε να δείξει και πολλά πράγματα, παρά μόνο το πρώτο γκολ των γηπεδούχων, με τον Αραβίδη να ανοίγει το σκορ στο 40'.

Ελάχιστα πράγματα συνέβησαν στο πρώτο ημίχρονο στη Νέα Σμύρνη, με το θέαμα να είναι πολύ κακό, ιδιαίτερα στο πρώτο 35λεπτο. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως η πρώτη αξιόλογη φάση σημειώθηκε στο 38', όταν ο Καρέλης έκανε ωραία προσωπική ενέργεια, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ στο σουτ που επιχείρησε.

Ωστόσο, δύο λεπτά αργότερα, μόλις στην πρώτη καλή στιγμή των γηπεδούχων, ο Χρήστος Αραβίδης βρήκε δίχτυα. Ο αρχηγός των "κυανέρυθρων" απέφυγε με ωραίο τρόπο τον Κουτρουμπή και με ωραίο διαγώνιο σουτ νίκησε τον Καπίνο, που φέρει ευθύνη για το γκολ, καθώς αντέδρασε λανθασμένα.

Ο Μπαϊράμι και ο νεοεισελθών Μπεργκ ανέλαβαν δράση στο δεύτερο ημίχρονο για τον Παναθηναϊκό, με τους Σουηδούς να συνεργάζονται μόλις στο 47ο λεπτό, όταν ο Μπαϊράμι βρήκε τον συμπατριώτη του με κεφαλιά-πάσα, αλλά το σουτ του Μπεργκ μέσα από την περιοχή έφυγε πάνω από τα δοκάρια.

Η δεύτερη φορά που συνεργάστηκαν άψογα ήταν στο 63' με τον Μπαϊράμι να βγάζει σέντρα ακριβείας από δεξιά και τον υψηλόσωμο επιθετικό να βάζει όσο χρειαζόταν το πόδι του, αλλά ο Γιαννακόπουλος πραγματοποίησε μία τεράστια απόκρουση, με τα αντανακλαστικά του να λειτουργούν στην εντέλεια.

Το γκολ που δεν πέτυχαν οι "πράσινοι", ήρθε τελικά για την ομάδα της Νέας Σμύρνης, που διεύρυνε το προβάδισμά της στο 71ο λεπτό με τον Κολοβό. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός έγινε αποδέκτης της μπάλας στο ύψος της μεγάλης περιοχής και αφού μπέρδεψε τους αντιπάλους του με δύο ωραίες ντρίμπλες, πλάσαρε υποδειγματικά τον Καπίνο για το 2-0.

Μάλιστα, ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες, αφού ο Μέντες κατάφερε να δεχθεί δύο κίτρινες κάρτες μέσα σε δύο λεπτά (82' και 84') για ισάριθμα μαρκαρίσματα στον Μενδρινό.

Το... κερασάκι στην τούρτα για τον Πανιώνιο ήρθε στο 88ο λεπτό, όταν σε μία αντεπίθεση από δεξιά, ο Κούρντι σέντραρε, κανένας "πράσινος" δεν απομάκρυνε και από κοντά ο Αραβίδης πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Ο MVP της αναμέτρησης
Ο Παύλος Μητρόπουλος κέρδισε τις περισσότερες μονομαχίες στο χώρο του κέντρου, κάνοντας ιδιαίτερα δύσκολη το έργο των Ζέκα και Λαγού.

Ο αδύναμος κρίκος
Ο Στέφανος Καπίνο δεν βρέθηκε σε καλή μέρα, αφού φέρει ευθύνη για το πρώτο γκολ που δέχθηκε, ενώ γενικότερα έκανε αρκετά λάθη.

Στατιστικά Αγώνα
3 Γκολ 0
0 Ασίστ 0
10 Τελικές Προσπάθειες 12
6 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 5
2 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 7
2 Κεφαλιές 0
4 Αποκρούσεις 5
24 Επεμβάσεις 9
23 Κλεψίματα 11
10 Φάουλ 25
4 Οφσάιντ 0
4 Κόρνερ 9
47 Λάθη 54
6/15 Γεμίσματα 5/27

Ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Νέας Σμύρνης

Διαιτητής: Δ. Στυλιαράς

Βοηθοί: Π. Κωστάρας, Δ. Αναστόπουλος

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Παντελής): Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Παντίδος, Αυλωνίτης, Κούρος, Μητρόπουλος, Μενδρινός, Παναγιωτούδης (58' Ντούνης), Κολοβός (81' Πάνος), Λάσνικ (66' Καλτσάς), Αραβίδης

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Αναστασίου): Καπίνο, Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Νάνο, Μέντες, Λαγός (46' Μπεργκ), Μπαϊράμι (85' Αμπεΐντ), Ζέκα, Ντίνας, Καρέλης (66' Μουζακίτης)

Γκολ: 40', 88' Αραβίδης 71' Κολοβός

Κίτρινες κάρτες: Κολοβός / Λαγός, Ζέκα, Μέντες

Κόκκινη κάρτα: 84' Μέντες

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια