Η απόλυτη γελοιότητα! Διαψεύδουν τους εαυτούς τους στην κυβέρνηση.

Έχουν ξεφύγει τελείως, το πρωί ανακοινώνουν φόρους και το απόγευμα διαψεύδουν τους εαυτούς τους.
Κατά τα άλλα ο Πρωθυπουργός συνεχίζει να δηλώνει ότι δεν θα μπει κανένας νέος φόρος και ότι βλέπει φως στο τούνελ!
Αντώνη μάζεψε πρώτα τους υπουργούς σου και μετά κάνε δηλώσεις.
 Ωστόσο αυτό με τα φώτα στην άκρη του τούνελ, να το....
κοιτάξεις Αντώνη μου σε κανά οφθαλμίατρο....

Το πρωί δήλωνε ότι θα επιβληθεί σεισμόσημο αλλά με μια μικρή επιβάρυνση. 
Το μεσημέρι εξέδωσε ανακοίνωση την οποία αναφέρει ότι "Δεν υπάρχει καμία δέσμευση απέναντι στην τρόικα, ούτε πρόθεση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε μια τέτοια ρύθμιση".
Οργισμένα τηλεφωνήματα βουλευτών στον πρωθυπουργό 
Το σεισμόσημο μαζί με το θέμα των πλειστηριασμών ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.
Και περιστατικό αυτοδιάψευσης είχαμε σήμερα στην κυβέρνηση. Την ώρα που το επικοινωνιακό επιτελείο έβγαζε μπροστά τον πρωθυπουργό ο οποίος είπε ότι θα χειριστεί προσωπικά το θέμα των πλειστηριασμών για να κοπάσουν οι αντιδράσεις κυβερνητικών βουλευτών, ένας υπουργός φρόντιζε να ανοίξει άλλο μέτωπο.

Ο κ. Γιάννης Μανιάτης, εμφανίστηκε το πρωί στο  Mega και επιβεβαίωσε δημοσιεύματα για την επιβολή σεισμόσημου σε όλα τα κτίρια. Μάλιστα, διευκρίνησε ότι "θα υπάρξει η ελαχιστότατη επιβάρυνση στους πολίτε». Θα προσπαθήσουμε να είναι όσο το δυνατόν μικρότερη", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Άρα, άλλος ένας φόρος, έστω και μικρός προστίθεται στους άπειρους που έχουν να πληρώσουν οι έλληνες πολίτες. 

Όμως, πριν αλέκτωρ λαλήσει, ο κ. Μανιάτης "χρησιμοποίησε" την τακτική: κάνω μια δήλωση στο Αθηναϊκό Πρακορείο Ειδήσεων και ούτε γάτα ούτε ζημιά, για να διαψεύσει τον εαυτό του!

Η αυτοδιάψευση
"Δεν υπάρχει καμία δέσμευση απέναντι στην τρόικα, ούτε πρόθεση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε μια τέτοια ρύθμιση" απαντά ο υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννης Μανιάτης σε δημοσιεύματα του Τύπου που αναφέρονται σε επιβολή νέου φόρου ή αλλιώς σεισμόσημο. Τα δημοσιεύματα αναφέρονται στο ενδεχόμενο της υποχρεωτικής ασφάλισης για τον κίνδυνο σεισμού όλων των ακινήτων, στο άμεσο μέλλον."

Σύμφωνα, με πληφορίες, μέχρι να αναγκαστεί ο κ. Μανιάτης να διαψεύσει τον εαυτό του, είχαν πάρει φωτιά τα τηλέφωνα του πρωθυπουργικού γραφείου αλλά και του υπουργού Οικονομικών από έξαλλους βουλευτές που αναρωτιώνταν εαν "βάζουμε τα χέρια μας και βγάζουμε τα μάτια μας".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια