Ταλαμάγκας και Κοτρώτσος μετακόμισαν στο action 24 του πασόκου Παναγιωτάκη.....

Με συντονιστή τον γνωστό πασόκο δημοσιογράφο και διευθυντή της εφημερίδας «Στο Καρφί», Γιάννη Αντύπα η τηλεόραση ACTION 24 του γνωστού πασόκου και προσωπικού φίλου του Βενιζέλου που έχει παντρευτεί την γνωστή πασόκα πρώην "βλαμμένη" της Λάμψης....
του Φώσκολου Ελένης Κούρκουλα, παραγωγού Διονύση Παναγιωτάκη, ξεκινά μια νέα προσπάθεια από τη φετινή σεζόν με στόχο την...ενημέρωση των πολιτών. 
Το ACTION 24 ξεκινάει με πλήρες πρόγραμμα από τις αρχές Σεπτεμβρίου, με ναυαρχίδα την εκπομπή του Βασίλη Ταλαμάγκα που θα παρουσιάζει μαζί με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο κάθε βράδυ από τις 11:00 έως τη 1:00 τα μεσάνυχτα, από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Ωστόσο, στο πρόγραμμα του σταθμού θα εμφανίζονται με εκπομπές ο Βαγγέλης Γιακουμής, ο οποίος θα παρουσιάζει το καθημερινό μεσημεριανό μαγκαζίνο από τις 12:00 έως τις 2:00, ενώ  παρουσία θα έχει και ο Γιώργος Γεωργίου με την αθλητική εκπομπή του. Μεταξύ άλλων δημοσιογράφων που θα συνεργαστούν με το κανάλι, είναι ο Βασίλης Σκουρής, η Χριστίνα Κοραή, ο Δημήτρης Μαρκόπουλος κ.α.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια