Η απόλυτη ξεφτίλα: Ούτε τώρα κατάφεραν να τους πιάσουν(!!!) παρόλο που τους είχαν εντοπίσει !!!

5-6 κακοποιοί ρεζιλεύουν για μια ακόμη φορά την αστυνομία. Για πολλοστή φορά ενώ τους έχουν εντοπίσει τελευταία στιγμή οι δραπέτες καταφέρνουν και ξεφεύγουν.
Για πάρα πολύ καιρό τους έχουν αποκλείσει στην ορεινή Ναυπακτία αλλά δεν μπορούν να τους συλλάβουν γιατί συνέχεια τους χάνουν.
Ο κόσμος είναι....
κλεισμένος στα σπίτια του και σπάνια κυκλοφορεί γιατί φοβούνται τους κακοποιούς που είναι αδίστακτοι και σκοτώνουν χωρίς λόγο όταν αισθανθούν κίνδυνο....
Μήπως ο επικεφαλής της έρευνας να πάει να ξεκουραστεί και να βάλουμε κάποιον άλλον αξιωματικό γιατί σε λίγο καιρό φοβάμαι πως θα θρηνήσουμε και θύματα μετά την κοπέλα στα Ίσθμια και τον αστυνομικό στο Δίστομο.

Η πληροφορία ότι εντοπίστηκαν τέσσερις από τους δραπέτες, με θερμική κάμερα, σήμανε συναγερμό το πρωί, στην ορεινή περιοχή μεταξύ Ευρυτανίας και Ακαρνανίας.

Οι έρευνες των αστυνομικών, επικεντρώθηκαν στην περιοχή, με την ελπίδα να πιάσουν επιτέλους, τους επικίνδυνους κακοποιούς, που για μεγάλο διάστημα κυκλοφορούν ελεύθεροι, μπαίνοντας μάλιστα σε σπίτια της περιοχής, για να εξασφαλίσουν είδη πρώτης ανάγκης.

Λίγες ώρα μετά, κυκλοφόρησε η πληροφορία ότι... οι δραπέτες κατάφεραν και πάλι να ξεφύγουν από τον αστυνομικό κλοιό!



Οι αστυνομικοί θεωρούν ζήτημα τιμής να βρουν τους κακοποιούς, που ευθύνονται για το θάνατο του συναδέλφου τους στο Δίστομο αλλά και της Κατερίνας στα Ίσθμια...
Μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες, υπάρχουν πληροφορίες ότι στις έρευνες για τον εντοπισμό τους, συμμετέχουν και κομάντος του στρατού. Πάντως, μέχρι στιγμής, οι έρευνες δεν έχουν φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια