Στο δρόμο που χάραξε η ΑΕΚ και η Λάρισα!!!


Στην Football League 2 και η Λάρισα!

Η διοίκηση της ΑΕΛ 1964 εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία γνωστοποιεί ότι την ερχόμενη σεζόν οι "βυσσινί" θα αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Football League 2

 Την Πέμπτη η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Football League και την Παρασκευή, με ανακοίνωση της, γνωστοποίησε πως θα αγωνίζεται....
τη νέα σεζόν στη Γ’ Εθνική.

Τα οικονομικά προβλήματα αναγκάζουν την ΑΕΛ να μην συμμετάσχει στον πρωτάθλημα της Football League στο οποίο θα έπρεπε κανονικά να δώσει το παρών τη νέα σεζόν. Έτσι, οι «βυσσινί» απέστειλαν την Παρασκευή στην ΕΠΟ δήλωση συμμετοχής της ανδρικής ομάδας ποδοσφαίρου της ΑΕΛ στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:

"Κατόπιν σχετικής απόφασης του προσωρινού Διοικητικού Συμβουλίου της Αθλητικής Ένωσης Λάρισας ΑΕΛ 1964, απεστάλη σήμερα στην ΕΠΟ η δήλωση συμμετοχής της ανδρικής ομάδας ποδοσφαίρου της ΑΕΛ στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής Κατηγορίας.

Ο υποβιβασμός της ομάδας μας λόγω χρεών σε ερασιτεχνική κατηγορία για πρώτη φορά από συστάσεως επαγγελματικού ποδοσφαίρου αποτελεί μια μελανή κηλίδα στην ιστορία της ΑΕΛ.

Στη συγκεκριμένη συγκυρία, ιδιαίτερη σημασία αποκτά η τύχη που θα έχει το Νέο Γήπεδο της ΑΕΛ (AEL FC Arena) καθώς και το προπονητικό της κέντρο στα Δένδρα, περιουσιακά στοιχεία που η ύπαρξή τους οφείλεται αποκλειστικά (και μόνον) στην ύπαρξη της ΑΕΛ, και είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με την Ομάδα και τον Λαό της. Ο κίνδυνος απώλειάς τους για την ΑΕΛ εγείρει τεράστια ηθικά ζητήματα και δεν πρέπει να περάσει έτσι.

Ως Μητρική ΑΕΛ πλέον έχουμε το χρέος να κοιτάξουμε μόνο μπροστά. Καταρχάς να λύσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα διοικητικά μας θέματα και κατόπιν να οργανώσουμε και να θωρακίσουμε ιδανικά το αγωνιστικό τμήμα της ΑΕΛ εξασφαλίζοντας απρόσκοπτη χρηματοδότηση και παλλαϊκή στήριξη. Να διαφυλάξουμε με αποφασιστικότητα και πυγμή τα συμφέροντα της ΑΕΛ, ούτως ώστε τα λάβαρα της ομάδας να κυματίσουν και πάλι περήφανα εκεί που τους αρμόζει. Να επιβάλλουμε στην επόμενη ΠΑΕ εκείνες τις δικλείδες ασφαλείας που δεν θα επιτρέψουν την επανάληψη καταστάσεων σαν τη σημερινή.

Με τον Λαό ενωμένο στο πλάι της, η ΑΕΛ δεν έχει απολύτως τίποτα να φοβηθεί. Το δεύτερο «ΞΑΝΑΡΧΟΜΑΣΤΕ» θα σαρώσει τους πάντες και τα πάντα σαν ορμητικό ποτάμι. Η Γ' Εθνική πρέπει και θα αποτελέσει την απαρχή της υγιούς ΑΕΛ που θα είναι χτισμένη πάνω σε στέρεες βάσεις και σαφείς αρχές. Η ώρα της συσπείρωσης, η ώρα της ένωσης έφτασε. ΜΟΝΟ ΑΕΛ". 
newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια