Ξεκίνησε τις φάπες ο Τίγρης στο Μαρινάκη και στον Αλαφούζο


Τους πήρε τον Μάνταλο της Ξάνθης που ήθελαν σαν τρελοί και οι δυο και ειδικά ο Μαρινάκης που έλεγε ότι τον είχε κλείσει.


Τεράστια μεταγραφική κίνηση της ΑΕΚ! Η Ένωση λειτουργώντας μεθοδικά και κάτω από άκρα μυστικότητα μίλησε, τα βρήκε, απέκτησε και ανακοίνωσε ένα....
από τα μεγαλύτερα ταλέντα στο ελληνικό ποδόσφαιρο: τον Πέτρο Μάνταλο της Ξάνθης!

"Η ΑΕΚ ανακοινώνει ότι συμφώνησε με τη Σκόντα Ξάνθη να εντάξει στο δυναμικό της από την περίοδο 2014-15 τον ποδοσφαιριστή της τελευταίας Πέτρο Μάνταλο", αναφέρει χαρακτηριστικά η επίσημη ανακοίνωση της Ένωσης! Η ΑΕΚ λοιπόν, έκλεισε από τώρα για του χρόνου (ο παίκτης τη σεζόν που έρχεται θα παραμείνει στην Ξάνθη) τον 22χρονο μέσο, ο οποίος θεωρείται παίκτης με τεράστια προοπτική, εντυπωσιάζοντας τα τελευταία δύο χρόνια με τις εμφανίσεις του.

Ο Μάνταλος ανήκει στο δυναμικό της Ξάνθης από τη σεζόν 2009-10. Τη συγκεκριμένη σεζόν είχε μόνο μία συμμετοχή, την επομένη τέσσερις και τα τελευταία δύο χρόνια πήρε... μπρος. Τη χρονιά 2011-12 μέτρησε 17 συμμετοχές και 2 γκολ, ενώ πέρυσι έκανε σπουδαία πορεία καθώς αγωνίστηκε σε 28 ματς (από τα 30 του πρωταθλήματος!) σκοράρωντας τέσσερις φορές.

Δείτε, λοιπόν, τι έγραφαν στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού μέχρι και πριν λίγες ημέρες για τον Πέτρο Μάνταλο και τι σιγουριά που έβγαζαν για την απόκτησή του από τον Μαρινάκη:


aek365.com/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια