Θρίλερ με τους δραπέτες των Τρικάλων - Ο Αρχηγός της Αστυνομίας πήγε στη Θεσπρωτία

Πάνω από τα ελληνοαλβανικά σύνορα και τα όρη του Σουλίου, όπου γίνεται για 3η μέρα η μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό των Αλβανών δραπετών, πέταξε με ελικόπτερο το μεσημέρι, ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., αντιστράτηγος Νικόλαος Παπαγιαννόπουλος...
Το έκανε για να έχει....
εικόνα του ανάγλυφου της περιοχής. Αμέσως μετά έγινε σύσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας, για να εκτιμηθεί η κατάσταση και ο επιχειρησιακός σχεδιασμός.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, όλες οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ., οι οποίες ενισχύθηκαν από χθες με καταδρομείς του στρατού, βρίσκονται κατά μήκος του Καλαμά, των συνόρων, ενώ υπάρχει και μια τρίτη ζώνη στα χωριά του Κάτω Ζάλογγου.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής οι έρευνες δεν έχουν αποτέλεσμα, καθώς δεν έχει εντοπιστεί κανένα ίχνος των δραπετών.

Είχε κάνει …στάση και στο Λαμπίρι ο Κόλα
Όπως διαβάζουμε στο AgrinioNews, ο Κόλα, ο φερόμενος ως "αρχηγός" των δραπετών, μαζί με τον Ιλίρ Κούπα, είχαν κάνει στάση στο Λαμπίρι της ορεινής Τριχωνίδας. 
Τουλάχιστον έτσι εκτιμάται, μέχρι οι ενδείξεις γίνουν αποδείξεις...

Συγκεκριμένα σε απόμερη περιοχή κοντά στο Λαμπίρι αποκαλύφθηκε διάρρηξη κατοικίας. Ο ιδιοκτήτης την αντιλήφθηκε σήμερα καθότι ήταν από τις 21 Ιουνίου στην Αθήνα. 
Από την κατοικία λείπουν ρούχα και κάποια φαγώσιμα και οι εκτιμήσεις είναι πως εκεί έμειναν οι δραπέτες καταδιωκόμενοι, μετά από την περιοχή του ορεινού Θέρμου,
όταν όλες οι πληροφορίες συνέκλιναν πως κινούνται προς Προυσό. 

Τελικώς μετά το Λαμπίρι επέλεξαν να κατέβουν προς Παραβόλα και όχι να συνεχίσουν προς Ευρυτανία...
newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια