Το ωραιότερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου έδεσε στον Πειραιά - Εντυπωσιακές ΦΩΤΟ

Το Royal Princess είναι το νεότερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου. Το πλωτό παλάτι που ξεκίνησε το παρθενικό του ταξίδι στις 13 Ιουνίου 2013 έδεσε σήμερα στον Πειραιά και μαγνήτισε τα βλέματα όλων. Την ονοματοδοσία του πλοίου έκανε η νέα αγαπημένη του βρετανικού θρόνου Κate Middleton.
Μια...πριγκίπισσα....
υποδέχθηκε σήμερα ο Πειραιάς. Το κρουαζιερόπλοιο "Royal Princess" καλωσόρισε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΠ, Γιώργος Ανωμερίτης.


 

Το νεότευκτο κρουαζιερόπλοιο της Princess Cruises  ναυπηγήθηκε στην Ιταλία, έχει μήκος 330 μέτρα, πλάτος 38,40 μέτρα, 1346 άτομα πλήρωμα και στα 18 καταστρώματα του μπορεί να φιλοξενήσει 3600 επιβάτες σε 1780 καμπίνες.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ROYAL PRINCESS

Οι επιβάτες του Royal Princess είναι ενθουσιασμένοι. Οπως δήλωσε στο Newsit ένας επιβάτης από το Southampton "μας αρέσει πολύ το πλοίο, είναι υπέροχο, μπορείς να κάνεις τα πάντα, να παίξεις γκλοφ, να κάνεις σπα, είναι πραγματικά εξαιρετικό όπως και το προσωπικό". 



Την παράσταση ωστόσο έκλεψε ένα ζευγάρι που γιόρτασε με αυτή την κρουαζιέρα 25 χρόνια γάμου και οπως δήλωσαν στην κάμερα του Newsit "μας άρεσε περισσότερο η Μύκονος από το Κουσάντασι". 



Το κρουαζιερόπλοιο ξεκίνησε το παρθενικό του ταξίδι από τη Βενετία, κατεύπλευσε στη Μύκονο, μετά στην Κωνσταντινούπολη και το Κουσάντασι, έφτασε σημερα στον Πειραιά και αμέσως μετά θα επιστρέψει στη Βενετία. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια